Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μορφωτικός Σύλλογος Δρακότρυπας «Η Ανάπλαση»: Καμπάνια ενημέρωσης για την αντιπυρική περίοδο

antipyrikh periodos 1

 

Ανακοίνωση Μορφωτικού Συλλόγου Δρακότρυπας «Η Ανάπλαση»

Με νωπές τις μνήμες από την τεράστια καταστροφική και φονικότερη στην ιστορία της Πατρίδας μας πυρκαγιά πριν ένα χρόνο στο Μάτι της Αττικής/της Κορινθίας και πριν χρόνια στην Ηλεία, ο Σύλλογος μας η «Ανάπλαση» σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου, θέλοντας να συμβάλουμε στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, να προστατεύσουμε τα δάση μας, τα σπίτια μας και να μην επαναληφθούν παρόμοιες καταστροφικές καταστάσεις, με απώλειες ανθρώπων, εκδόσαμε αφίσα με οδηγίες με το τι πρέπει να προσέχουμε κατά την αντιπυρική περίοδο (Μάιος /Οκτώβριος) και πώς να αντιδράσουμε τη στιγμή εκδήλωσης φωτιάς.

Η αφίσα αυτή (43Χ61 εκ.) θα τοποθετηθεί σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Μουζακίου σε όλα τα Σχολεία, Δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα.

Την αφίσα επιμελήθηκε ο Σύλλογος μας «Η Ανάπλαση» με τη συνεργασία του πρώην Προέδρου κ. Μπάλλα Ηλία και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου.

Χορηγός της αφίσας είναι ο συγχωριανός μας επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Σταμούλης, Ταβέρνα «Κεραμαριό» Δρακότρυπας, τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά.

Ο Σύλλογος μας εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

drakotrypa.gr

antipyrikh periodos




Total
0
Shares
Previous Article
skoupidia 6

Παναγιώτης Θάνος: Απολαύστε, ούτε 101 μέτρα από το δημαρχείο!!!

Next Article
kleisto gymnasthrio mouzakiou 1

730.000 ΕΥΡΩ στο Δήμο Μουζακίου για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου

Related Posts