Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μονοθέσιο σχολείο Ανθηρού Ορεινού Δήμου Αργιθέας Καρδίτσας: Νεώτερα

dimotiko sxoleio Anthirou slide

Προς ενημέρωση των γονιών,της κοινής γνώμης στην Καρδίτσα και Αργιθέα,των Αργιθεάτικων φορέων ανά την Ελλάδα,τα τελευταία νέα σχετικά με τη λειτουργία του Ορεινού μονοθέσιου σχολείου Ανθηρού [επτά ( 7) μαθητές χωρίς Δάσκαλο επί 40 ημέρες] είναι -όπως δείχνουν-θετικά και πλησιάζει η οριστική λύση.

1.Η κ. Προ’ι’σταμένη ΠΕ Καρδίτσας Θεσσαλίας μαζί με την προς διορισμό Δασκάλα ανέβηκαν σήμερα στο Ανθηρό, προφανώς για να δουν τις τοπικές συνθήκες, αποστάσεις,να συζητήσουν  κλπ.
Εκτιμούμε το έμπρακτο ενδιαφέρον των αρμοδίων και την επιτόπια επίσκεψη.
2.Υπολείπονται ,όπως μας ενημέρωσαν έγκυρα,κάποια υπηρεσιακά βήματα (σήμερα ή αύριο , ελπίζουμε να ολοκληρωθούν) . Πάντα όμως διατηρούμε την επιφύλαξη μας έως ότου δούμε οριστική τοποθέτηση εκπαιδευτικού στο Ανθηρό.
Καθότι 40 μέρες χωρίς μαθήματα…. είναι πάρα πολλές…..
3.Κατά πληροφορίες μας, από το πρωί, σήμερα 21/10/19,οι κεντρικές υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας υποστήριζαν ότι οι τοπικές Δ/νσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πρέπει και μπορούν να βρουν λύση από το υπάρχον δυναμικό.
4.Όλο το διάστημα είχαμε άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο,τον πρόεδρο ΔΣ και Αιρετούς της Αργιθέας και γνωστές οι προτάσεις μας.
Στενή επικοινωνία ,επίσης ,με τους Βουλευτές Καρδίτσας,οι οποίοι συνέδραμαν στον κοινό αγώνα .
Αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες και την Υφυπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη.
Πάγια θέση μας είναι:
” Η Δημοσίευσις είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης” και βασική υποχρέωση όσων κατέχουν  θέσεις ευθύνης  και ασχολούνται με δημόσιες υποθέσεις.
Δημήτρης Παπακώστας.



Total
0
Shares
Previous Article
dimotiko simvoulio aithousa

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Next Article
epimelhthrio

«35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού  Philoxenia 2019»Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας