Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τον «Καραγκιόζη Γραμματικό»

Kατάμεστη η αίθουσα του καφέ Αγορά για την παράσταση «Ο Καραγκιόζης Γραμματικός»

Δονήθηκαν οι τοίχοι από τα ξεκαρδιστικά γέλια και τα χειροκροτήματα του κοινού που χάρηκαν όσο τίποτε άλλο τις περιπέτειες του συμπαθέστατου λαϊκού ήρωα, που χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι να ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν, αλλά πάντα να γλυτώνει την τελευταία στιγμή.

Ένα όμορφο απόγευμα κύλησε με γέλιο και ξενοιασιά για τους θεατές του θεάτρου σκιών σε μια παράσταση που ο καραγκιοζοπαίχτης, είναι παιδάκι του δημοτικού μεν, ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο αστεράκι δε.

Ο Αλέξανδρος Πούπης αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους, αλλά και από τον εκπαιδευτικό του 1ου Δημοτικού σχολείο Μουζακίου κ. Μπαντή που λίγο πριν την έναρξη της παράστασης προλόγισε το θεατρικό δρώμενο εκθειάζοντας τον μικρό καλλιτέχνη, ευχαρίστησε τους θεατές για την αθρόα προσέλευσή τους και μοίρασε απλόχερα ευχές για υγεία, αγάπη και ευημερία σε όλους.

Την χαρά και την περηφάνια της εξέφρασε επίσης και η πρόεδρος του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» κ. Βασιλική Φίλου εκ μέρους του Δ.Σ. στους παριστάμενους εκφράζοντας με συγκινησιακή φόρτιση τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσους τιμούν και στηρίζουν χρόνια τώρα την προσπάθεια του Συλλόγου να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας. Ιδιαιτέρως θερμές δε και οι ευχές της για αγάπη, υγεία, ευτυχία και προσωπική ευημερία την επερχόμενη χρονιά.

Με το πέρας της παράστασης δόθηκαν στους μικρούς μας φίλους αναμνηστικά βραχιολάκια και πλαστικοποιημένες καρικατούρες του Καραγκιόζη.

gomfoikaragkiozis9

gomfoikaragkiozis1

gomfoikaragkiozis5

gomfoikaragkiozis6

gomfoikaragkiozis8

gomfoikaragkiozis2 1

gomfoikaragkiozis3 1

gomfoikaragkiozis4 1

gomfoikaragkiozis7 1




Total
0
Shares
Previous Article

LA LUNA night club....WE ARE SOLD OYT!!!!!!

Next Article

Ευχές για την νέα χρονιά του προέδρου του ΤΟΕΒ Κρανέας Παρμενίων Κοντονίκα

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”