Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μια στραβή ήταν, δε χάλασε και ο κόσμος!!!

Της Σοφίας Τόλια, Δικηγόρου, Δημοτικής Συμβούλου Δ. Μουζακίου
Μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Η  απαράδεκτη δήλωση του υφυπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα για το τραγικό χαμό του εντεκάχρονου αγοριού στο Μενίδι από σφαίρα, ότι ήταν μια στραβή, κατέδειξε για μια ακόμη φορά τον άκρατο κυνισμό που διακατέχει την ελληνική κυβέρνηση και την απαξίωσή της στην ανθρώπινη απώλεια. Αντί να απολογηθεί η Κυβέρνηση για την έξαρση της εγκληματικότητας στη δυτική Αθήνα, για το άβατο των Εξαρχείων, για τους αναρχικούς και μπαχαλάκηδες που προξενούν ,όποτε τους καπνίσει, φθορές σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία, για τις συμμορίες μαφιόζων που δρουν ανεμπόδιστα κατέχοντας παράνομα οπλισμό, επιδίδεται ανερυθρίαστα μέσω των μελών της σε δηλώσεις που προκαλούν και εγείρουν δικαιολογημένες αντιδράσεις, σαν να μην έχει ακόμη εξαντληθεί το δήθεν ηθικό της πλεονέκτημα!

Η φράση που εκστόμισε ο εν λόγω υφυπουργός τι καταμαρτυρεί? Ότι για τους κυβερνώντες όλα βαίνουν καλώς και με ασφάλεια στη χώρα μας, τα πάντα είναι υπό έλεγχο, οι πολίτες μπορούν να κοιμούνται με ανοιχτά παράθυρα και με το νόμο των πιθανοτήτων μπορεί να τύχει μια στραβή, κάπου, κάπως, κάποτε και να θρηνήσουμε κανένα θύμα, δεν έγινε και κάτι! Με τη λογική αυτή ας μας πει ο κ. Μπαλάφας, αν η δολοφονία του Γρηγορόπουλου, ένεκα της οποίας οι σύντροφοί του κάψανε τη μισή Αθήνα το 2008, ήταν μια στραβή, αν τα θύματα της Μarfin ήταν και αυτά μια στραβή, αν η δολοφονία Φύσσα και  το κοριτσάκι που χάθηκε στην Κρήτη από εγκληματική αμέλεια της αναισθησιολόγου – φίλης του Πολάκη ήταν και αυτά μια στραβή!!!

Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι ζοφερή σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών και η κυβέρνηση είναι υπόλογη γι’ αυτό. Και επειδή, όπως σοφά λέει ο λαός μας, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, διαφάνηκε από πολύ νωρίς η αντίληψη της κυβέρνησης για την ευνομία και την τάξη. Με το έκτρωμα – νόμο Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκαν δεκάδες κακοποιοί και τρομοκράτες, καταργήθηκαν οι φυλακές υψίστης ασφαλείας, αποδυναμώθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ.

 Για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη  η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη αποτελεί άμεση προτεραιότητα.  Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί αυτό το ιδιότυπο καθεστώς ανομίας σε καμία γειτονιά των πόλεών μας. Ούτε στα Εξάρχεια ούτε πουθενά αλλού. Τα «άβατα» θα τελειώσουν. Η αστυνομία με βάση συγκεκριμένο σχέδιο και χρονοδιάγραμμα θα αναλάβει και θα φέρει σε πέρας το έργο αυτό.

Θα καταργήσει επίσης το νόμο Παρασκευόπουλου και θα δημιουργήσει τουλάχιστον μία φυλακή υψίστης ασφαλείας. Κάθε Κράτος που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να μην αποφυλακίζει με χαριστικές διατάξεις τρομοκράτες και επικίνδυνους κακοποιούς.

Και τέλος θα επανασυστήσει την Ομάδα ΔΕΛΤΑ και θα ενισχύσει την Ομάδα ΔΙΑΣ.

Είναι επιτακτική ανάγκη να λειτουργεί το κράτος και να εφαρμόζονται οι νόμοι, είναι επιτακτική ανάγκη να προστατεύονται οι πολίτες, είναι καιρός οι αρμόδιοι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και να μην κρύβονται πίσω από στραβές και αδέσποτες!!!




Total
0
Shares
Previous Article

Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Καρδίτσας: Η επικίνδυνη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Next Article

Αντιδράσεις στην Αργιθέα για το Κτηματολογικό γραφείο στο Μαυρομμάτι

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…