Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μια πράξη Ανθρωπιάς  έλαβε χώρα στον επίλογο της διοργάνωσης του 3ου Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας το Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

motosikleta puli.2

  Υπαρξισμός είν’ ένας «Ανθρωπισμός»  (Ζαν-Πωλ –Σαρτ)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10  Νοεμβρίου και ώρα 13.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης μία Υψηλού επιπέδου Ανθρωπιστική Ενέργεια, με την επίδοση επιταγής με το ποσό των 5.800 ευρώ από τον συντονιστή του 3ου  Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας κ. Θεμιστοκλή Μουντζούρη ως επίλογο του παραπάνω Ανταμώματος που έγινε τον περασμένο Ιούλιο στην Ελάτη,  στον Πρόεδρο του  μη κερδοσκοπικού Οργανισμού με τίτλο  «ΕΛΠΙΔΑ» Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών  Δημοτικών Σχολείων  Και Ατόμων Ειδικών Αναγκών Ν. Τρικάλων κ. Ευάγγελο Ρίζο.

Πριν  από την εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με τις φυσικές  ομορφιές του Δήμου Πύλης.

Την  εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου  που καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, καλώντας στο βήμα για σύντομους χαιρετισμούς πρώτα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας , Υγείας κ. Σωτήριο Αγγέλη ο οποίος μετέφερε τους Χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πάντα προτεραιότητα μας σαν Δήμος Πύλης  ήταν  και θα είναι ο Άνθρωπος.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του 3ου Ανταμώματος στην Ελάτη το τριήμερο του Ιουλίου 12,13,14 όπου συνδιοργανωτής ήταν και ο Δήμος Πύλης και ιδιαίτερα την Τοπική Κοινότητα Ελάτης ,τον τότε Πρόεδρο κ. Βασίλειο Χαμψά  και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου , καθώς και τον Σύλλογο Γυναικών Ελάτης και τον Σύλλογο Επαγγελματιών και Ξενοδόχων ορεινού όγκου  «ΞΕΝΙΟΣ-ΖΕΥΣ».

Τελειώνοντας ο κ. Αγγέλης ανέφερε ότι ο Δήμος Πύλης και ο ορεινός όγκος είναι περιοχή που σου γεμίζει χαρά με απεριόριστες δυνατότητες στον Τομέα του Τουρισμού.

Με την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου εδώ και χρόνια και  με την λειτουργία του Φράγματος Μεσοχώρας (ΥΗΕ  της ΔΕΗ), και του φράγματος της Πύλης θα ενισχυθεί ο τουριστικός  πόλος έλξης σε όλη την περιοχή.

Σαν Δήμος Πύλης θα είμαστε πάντα συμπαραστάτες σε τέτοιες εκδηλώσεις απευθυνόμενος στον Υπεύθυνο των Φίλων της Μοτοσυκλέτας.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου του Οργανισμού (ΕΛΠΙΔΑ) κ. Ρίζου  ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την οργάνωση της εκδήλωσης, επικροτώντας τέτοιες θεάρεστες Ανθρωπιστικές ενέργειες όπως από τους Φίλους της Μοτοσυκλέτας, που προάγουν Πολιτισμό  προσφοράς προς τον Άνθρωπο.

Ακολούθησε η ομιλία του συντονιστή του 3ου Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας κ. Θεμιστοκλή Μουντζούρη που αναφέρθηκε στην παραπάνω εκδήλωση και στους φορείς που συνεργάστηκαν Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τον Δήμο Πύλης, του Συλλόγου Ορεινού Όγκου Συλλόγου Γυναικών Ελάτης.

Επίσης τόνισε ο κ. Μουντζούρης ο σημαντικότερος  λόγος  στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων, για να δοθούν σε κάποιο ίδρυμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και Πρόεδροι  «ΜΟΛΕΤ)  από διάφορες πόλεις της Ελλάδος , ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κων/νος Δούλαλας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάκης Παπαγεωργίου και οι προαναφερόμενοι ομιλητές.

Τιμητικό δώρο εκ’ μέρους του Δήμου Πύλης δόθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Αγγέλη  στον κ. Μουντζούρη.

motosikleta puli.1

motosikleta puli.2

motosikleta puli




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia

Eνημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

Next Article
podosfairo mpala epsk 860

Β2 ΕΠΣΚ 6η αγωνιστική (2019-20) Αποτελέσματα