Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μηνύματα νίκης για τη Ν.Δ. εισπράττει από παντού ο Σωτ. Κουλοκτσής

kouloktsis episkepseis 4

 

Ο υποψήφιος Βουλευτής καταγράφει εντυπωσιακή αποδοχή στο εκλογικό σώμα γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο για το τελικό αποτέλεσμα

Δυναμική εκλογικής νίκης αναπτύσσει τα τελευταία 24ωρα ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας κ. Σωτήρης Κουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής καθημερινά βρίσκεται σε επαφή με τους Καρδιτσιώτες και συζητά μαζί τους. Στις τοποθετήσεις του εμφανίζεται αισιόδοξος όχι απλά για νίκη της Ν.Δ. αλλά για ισχυρή αυτοδυναμία που θα δώσει τη δυνατότητα στην επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα που την οδήγησαν οι ανερμάτιστες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά τον ίδιο τα μηνύματα που λαμβάνει είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα. Με αυτοδύναμη τη Ν.Δ. ο εκλογικός νόμος δίνει στο πρώτο κόμμα 3 ή ακόμη και 4 έδρες. Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα να εκλεγεί στο κοινοβούλιο μετατρέπεται σχεδόν σε βεβαιότητα καθώς η αποδοχή που συναντά η υποψηφιότητα του στο εκλογικό σώμα είναι πολύ υψηλή. Εξάλλου και ο ίδιος εισπράττει αυτό το θετικό κλίμα νίκης στις καθημερινές του επαφές.

Η ανταπόκριση που βρίσκει σε κάθε σημείο που επισκέπτεται, αποτελεί σοβαρή ένδειξη της δυναμικής που έχει αναπτύξη. «Όλο τον καιρό που η Ν.Δ. βρέθηκε στην αντιπολίτευση, με συνέπεια, σοβαρότητα και με ήθος συνέχισα να υπηρετώ τις αξίες της παράταξης μας. Συγχρόνως με τον δικό μου τρόπο συνέβαλα όπου μπορούσα στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο τόπος μας. Με τη θεσμική ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου που κατείχα έως πρόσφατα, αλλά και ως απλός πολίτης και στέλεχος της Ν.Δ., συμμετείχα σε όλες τις μεγάλες διεκδικήσεις του τόπου μας. Ζω εγώ και η οικογένεια μου στην Καρδίτσα. Έχουμε τις ίδιες αγωνίες με όλους τους συμπολίτες και εφόσον η κοινωνία με τιμήσει με την ψήφο της και εκλεγώ στο κοινοβούλιο, πρωτίστως και κυρίως θα αγωνιστώ για τον τόπο μας και τους ανθρώπούς του» τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Σωτ. Κουλοκτσής.

Ο κ. Κουλοκτσής συνεχίζει τις περιοδείες του και τις επαφές του με τους Καρδιτσιώτες επιχειρώντας να φτάσει παντού το μήνυμα νίκης της Ν.Δ. αλλά και εξηγώντας τις θέσεις που πρεσβεύει το κόμμα του για όλα τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.

kouloktsis sotiris 1

kouloktsis episkepseis 4

kouloktsis episkepseis 5




Total
0
Shares
Previous Article
Κουλοκτσής Σωτήρης

Σωτήρης Κουλοκτσής: Μας αξίζει και μπορούμε να πάμε μπροστά

Next Article
Το πρόγραμμα περιοδειών του υποψηφίου Βουλευτή Καρδίτσας κ. Σωτήρη Κουλοκτσή

Το πρόγραμμα περιοδειών του υποψηφίου Βουλευτή Καρδίτσας  κ. Σωτήρη Κουλοκτσή

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”