Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με χορό και με τραγούδι υπό το βλέμμα της Παναγίας Βασίλισσας

Την λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων της Παναγίας Βασίλισσας πανηγύρισαν την Κυριακή 23 Αυγούστου, οι ενορίτες των Αγίων Αναργύρων όπου μαζί με τους Προσκυνητές τελέσθηκε Μεγάλος Εσπερινός και Παράκληση στην Παναγία ζητώντας ακόμη μία φορά να μην εκλείψει ποτέ η Σκέπη και η Βοήθειά Της.  Ο π. Νικόλαος, εφημέριος του Ιερού Ναού, ευχαρίστησε τους ενορίτες και όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθούν όλες αυτές οι ημέρες οι πολύωρες ακολουθίες προς τιμή της Παναγίας μας, καθώς επίσης και τα έντυπα μέσα, διότι συνέβαλαν στο θαύμα το οποίο επιτελέσθηκε σε έναν συντοπίτη μας.

“Ο κος Βασίλης, τόνισε ο π. Νικόλαος, είχε πάθει εγκεφαλικό και χωρίς να γνωρίζει τίποτε για την εικόνα της Παναγίας, την είδε ολοζώντανη μπροστά του, με χρυσή Κορώνα και με χρυσά ενδύματα να λάμπει ως Βασίλισσα, τον χτύπησε στην πλάτη Μητρικώς και φιλοστόργως, όπως η Παναγία γνωρίζει, και του είπε να μην ανησυχεί και ότι θα γίνει καλά δίνοντάς του κάποια πράγματα.  Η εικόνα λοιπόν αυτή αναγνωρίσθηκε μέσω του τύπου και τις ανακοινώσεις που βάζαμε, στο πρόσωπο της Παναγίας Βασίλισσας, γι’ αυτό σήμερα ήρθε προσκυνητής, στην εικόνα που δεν γνώριζε, αλλά αναγνώρισε μέσα από τα έντυπα μέσα και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε για την δική τους προσφορά και βοήθεια”.

Μετά το πέρας ακολούθησε δεξίωση από την φιλόξενη ενορία των Αγίων Αναργύρων, με χορό και με τραγούδι κάτω από το βλέμμα της Παναγίας της Βασίλισσας.
“Κυρά μου Παντοβασίλισσα έβγα από το θρονί σου, να ιδείς χαρές που γίνονται έξω από την αυλή σου”.
Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας θα τίθεται σε προσκύνηση από 2 Σεπτεμβρίου κάθε Τετάρτη απόγευμα όπου θα τελείται η Παράκλησή Της.
[espro-slider id=3400]
Παναγία Βασίλισσα



Total
0
Shares
Previous Article

Η ομάδα Κένταυρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστική

Next Article

Την αντίθεσή του στα σχεδιαζόμενα έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Οξυά