Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με Τσιαμούρα, Παπαδόπουλο και Θέο και στη Β’ Εθνική ο Α.Σ.Καρδίτσας

O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την παραμονή των Γιώργου Τσιαμούρα, Βαγγέλη Παπαδόπουλου και Σεραφείμ Θέου στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο. Μπροστά στην πρόκληση της συμμετοχής για πρώτη φορά στη Β’ Εθνική, οι τρεις αθλητές θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα σεζόν στην κοινή προσπάθεια για τη δημιουργία ενός πλήρως ανταγωνιστικού συνόλου.

Ο αρχηγός Γιώργος Τσιαμούρας με παρουσία εννέα σεζόν στον Α.Σ.Κ. την τελευταία δεκαετία και έχοντας αγωνισθεί με τη μπλε φανέλα από το πρωτάθλημα της Α2 Θεσσαλίας μέχρι τη Γ’ Εθνική, θα είναι παρών και στην παρθενική συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος θα είναι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν η «κολώνα» του Α.Σ.Κ.. Με τον Καρδιτσιώτη αθλητή στη σύνθεσή του, ο Α.Σ.Κ. κατάφερε να επιτύχει δυο ανόδους σε τρία χρόνια και να βρεθεί από την Α1 Θεσσαλίας στη Β’ Εθνική. Ο ύψους 2.05 μ. σέντερ επιστρέφει  με τον Α.Σ.Κ. στη Β΄ Εθνική, μια κατηγορία στην οποία έχει διαγράψει μια πολύ σημαντική πορεία με επιτυχίες και τίτλους με τις προηγούμενες ομάδες του.

Ο Σεραφείμ Θέος με καταγωγή από την Καρδίτσα, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περυσινής εξαιρετικής πορείας της ομάδας. Το ταλέντο, η προσωπικότητα και η εμπειρία σε πολύ υψηλό επίπεδο του ύψους 2.03 μ. φόργουορντ, αποτελούν βασικά στοιχεία στη νέα ομάδα του Α.Σ.Κ. που δημιουργείται.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας εύχεται και στους τρεις αθλητές υγεία και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

ASK_Tsiamouras ASK_Theos ASK_Papadopoulos




Total
0
Shares
Previous Article

«Το Σκλαβί» από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Σοφάδων

Next Article

Στο 36ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων χαιρέτισε ο Δ. Κουτσούμπας