Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας 

Proedroi karditsa 1

Β. Τσιάκος: Στόχος μας να υπηρετήσουμε όλους τους δημότες και να λύσουμε προβλήματα στα τοπικά διαμερίσματα 

 Συνάντηση με τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων του  Δήμου Καρδίτσας  είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο   δήμαρχος  κ. Βασίλης Τσιάκος.

Στη συνάντηση έγινε μια κατ’ αρχήν προσέγγιση και ενημέρωση για τους στόχους της νέας δημοτικής αρχής, με στόχο τα τοπικά διαμερίσματα να αποκτήσουν νέα πνοή και να επιλύσουν μια σειρά από ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος στην τοποθέτηση του υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι η δημοτική αρχή θα πραγματοποιήσει αναλυτικές συσκέψεις με τους προέδρους και τα συμβούλια στα τοπικά διαμερίσματα παρουσία και εκπροσώπων των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, ώστε να γίνει αναλυτική καταγραφή των προβλημάτων και ιεράρχηση τους. Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος είπε μεταξύ άλλων:

“Στόχος όλων μας είναι το καλό των δημοτών και του Δήμου μας. Προς αυτή την κατεύθυνση σας καλώ να υπερβάλετε εαυτόν σας ώστε να τιμήσουμε την ψήφο των συνδημοτών μας. Θέλω να γνωρίζετε ότι η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοικτή ανά πάσα στιγμή ώστε τα προβλήματα που υπάρχουν κατά τόπους να τα συζητάμε και να τα επιλύουμε. Ωστόσο θα πρέπει να υπογραμμίσω προς όλους ότι πολλές λύσεις μπορείτε να τις αναζητάτε και με τους αρμόδιους κάθε φορά αντιδημάρχους  και με τους εντεταλμένους συμβούλους. Θέλω να ζητήσω επίσης από όλους να ακούτε τα αιτήματα των δημοτών  πέραν και πάνω από κόμματα και παρατάξεις και να ανταποκρίνεστε σε ότι είναι εύλογο και εφικτό. Σας εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας και είμαι βέβαιος ότι με καλή συνεργασία στο τέλος της τετραετίας θα έχουμε ένα δήμο τελείως διαφορετικό με λιγότερα προβλήματα,  με τοπικά διαμερίσματα που θα έχουν άλλη όψη”.

Στη συνέχεια έγιναν σύντομες τοποθετήσεις από τους προέδρους οι οποίοι σε αδρές γραμμές περιέγραψαν τα θέματα που αντιμετωπίζουν.

Η συνάντηση έκλεισε με τις ευχές όλων για καλή και δημιουργική θητεία.


ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Proedroi karditsa 2




Total
0
Shares
Previous Article
tsiakos avgenakis slide

Συνάντηση Β. Τσιάκου – Ε. Αυγενάκη

Next Article
giorti stafiliou Mouzaki

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η 10η Γιορτή Σταφυλιού στο Μουζάκι