Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Α.Σ.Κ. με την Καστοριά

ΑΣΚαρδίτσας

 

O Α.Σ.Κ. ποντάρει στο πλεονέκτημα της έδρας για το ματς με την Καστοριά (Σάββατο 5 μ.μ. στο κλειστό)

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Παιχνίδι – κλειδί για τη συνέχεια, είναι αυτό που έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. υποδέχεται στο κλειστό την ομάδα της Καστοριάς.

Η βαθμολογική σημασία του αγώνα είναι μεγάλη και για τις δυο ομάδες, αφού οι ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά εύθραυστες. Γι’ αυτό και μια νίκη ή μια ήττα, μπορεί να αναπροσαρμόσει τους στόχους για κάθε ομάδα. Η Καστοριά βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 39 βαθμούς, ενώ μόλις ένα βαθμό πίσω με 38 βρίσκεται ο Α.Σ.Κ. Το αποτέλεσμα του αγώνα, θα έχει επομένως πολύ μεγάλη σημασία για τη συνέχεια, με τους «κυανόλευκους» να θέλουν τη νίκη απέναντι στην Καστοριά, ώστε να ανέβουν στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα της Καστοριάς, είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος, που στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει του Α.Σ.Κ. με 70-65 μετά από ένα σκληρό παιχνίδι. Διαθέτει έμπειρο σύνολο και προπονητή τον Νίκο Καραγιάννη, πέρυσι πρωταθλητή στον πάγκο του Περιστερίου, ενώ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, εντός με Αμύντα και Ψυχικό και εκτός με Εθνικό.

Ο Α.Σ.Κ. από την άλλη μεριά, προετοιμάζεται όλη την εβδομάδα για ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς και στοχεύει στο να επιβάλλει το ρυθμό του στη διάρκεια του αγώνα. Τα προβλήματα τραυματισμών δυστυχώς δε λείπουν και πάλι και ο Γιάννης Τζήμας και οι συνεργάτες του θα περιμένουν λίγο πριν το ματς για να δουν ποιους παίκτες θα έχουν ετοιμοπόλεμους. Όποιες κι αν είναι οι απουσίες όμως, στόχος είναι η νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα και η ομάδα περιμένει τη στήριξη και τη βοήθεια του κόσμου, που βρίσκεται στο πλευρό της.

To παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Καρδίτσας, με διαιτητική τριάδα τους κ.κ. Παναγιώτου και Ξενικάκη και την κα Κωνσταντινίδου.

Live o αγώνας του Σαββάτου

Για όσους βρίσκονται μακριά και δε μπορούν το Σάββατο να είναι στο γήπεδο, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ έχει προγραμματίσει τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα μέσα από το κανάλι του συλλόγου στο youtube (A.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ). Η δράση του αγώνα μεταφέρεται στο κινητό, στο τάμπλετ, στον υπολογιστή ή την τηλεόραση, σε μια παραγωγή που υποστηρίζεται από τους χορηγούς μας τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ:

27 Wooden Accessories, Mouzaki Palace Hotel & Spa, Isotopon – Σχεδιασμός Οπτικής επικοινωνίας, «Δημιουργία» – Τυπογραφείο και Γραφικές Τέχνες.

Ευχαριστήριο για την χειρουργική αποκατάσταση αθλητή μας

Ο νεαρός Στέφανος Νότος ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς, καθώς σε αγώνα της ομάδας μας, τραυματίσθηκε και τόσο η ομάδα παίδων όσο και αυτή των εφήβων στερήθηκαν για το υπόλοιπο της περιόδου ένα σημαντικό παίκτη. Ο νεαρός αθλητής χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και του έγινε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο Στέφανο και εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον καθηγητή Ορθοπεδικής της Ιατρικής Σχολής του Παν.Θεσσαλίας κ. Μιχάλη Χαντέ, αλλά και τον ιατρό του συλλόγου μας, ορθοπεδικό κ. Κωνσταντίνο Μπανιό για την επέμβαση.

Οικονομική ενίσχυση του Α.Σ.Καρδίτσας με λαχειοφόρο

Λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση του σωματείου διοργανώνει ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με στόχο να ανταποκριθεί στις τεράστιες –και οικονομικές- απαιτήσεις της Α2 Εθνικής. Ο κάθε λαχνός τιμάται 2,50 €, τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση όλων των τμημάτων του Α.Σ.Κ., ενώ ο μεγάλος τυχερός νικητής θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των 500 €, μετά από ανοικτή κλήρωση που θα γίνει στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου, στις 11 Μαϊου με αντίπαλο την Καβάλα στο κλειστό της πόλης μας. Καλούμε τους φιλάθλους να δείξουν για μια ακόμη φορά τη στήριξή τους προς τον Α.Σ.Κ. που κρατά ψηλά τη σημαία του αθλητισμού της περιοχής μας. Οι λαχνοί θα διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης και στα γραφεία του συλλόγου (Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο).




Total
0
Shares
Previous Article

40ήμερο μνημόσυνο της Βάϊας Γκαραβέλα

Next Article

A1' ΕΠΣΚ Ολυμπιακός Παλ/σιου – ΑΕ Μουζακίου Οι "ερυθρόλευκοι"μάχονται να μείνουν στην κατηγορία!α