Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πενθήμερο εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατσουνιάς

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πενθήμερο εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατσουνιάς.

1η μέρα: Party Neoleas (Say Hello to My Platan)
Ένα ξεχωριστό πάρτυ κάτω από τα πλατάνια με πολλές εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε στις 9 Αυγούστου. Ευχαριστούμε όσους προσήλθαν αλλά και όσους βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτό το όμορφο γεγονός. Ελπίζουμε να περάσατε μια όμορφη βραδιά και πιστεύουμε να γίνει “θεσμός” και να διοργανώνεται κάθε χρόνο.

2η μέρα: Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου
Ο σύλλογος μας διοργάνωσε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο Βατσουνιάς. Ένας όμορφος αγώνας ανάμεσα σε εφήβους και ενήλικες που είχε ως στόχο οι νέοι να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό αλλά και για ψυχαγωγικούς λόγους.

3η μέρα: Θεατρική παράσταση
Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες στάθηκαν εμπόδιο και έτσι η θεατρική παράσταση στην πλατεία του χωριού ακυρώθηκε.

4η μέρα: Πεζοπορία στην Γκούρα και στα Κονάκια
Στις 12 Αυγούστου διοργανώθηκε πεζοπορία στην πηγή Γκούρα και στη συνέχεια στα Κονάκια. Μια διαδρομή 20 χλμ. σε υψόμετρο 1200 μ. μέσα από το καταπράσινο δάσος. Με αυτόν τον τρόπο οι συγχωριανοί μας είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στη φύση και να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας.

5η μέρα: 1ο Αντάμωμα Βατσουνιωτών
Το πρώτο επίσημο αντάμωμα που διοργανώσαμε ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Περισσότερα από 500 άτομα μας στήριξαν με την παρουσία τους. Τα χορευτικά μας τμήματα, μας παρουσίασαν χορούς της περιοχής και δέχτηκαν ένα πολύ θερμό χειροκρότημα από όλον τον κόσμο που αισθάνθηκε τρομερή υπερηφάνεια για τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Το γλέντι και ο χορός κράτησαν μέχρι το πρωί και πιστεύουμε ότι όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι. Ευχαριστούμε, επίσης, όσους βοήθησαν είτε με προσωπική εργασία είτε με κάποια προσφορά στο σύλλογο αλλά και τους χορηγούς μας γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Ευχαριστούμε ιδιαίτερος την AHB Group Θεόνη για την χορηγία της αλλά και την μεγάλη στήριξη που δείχνει στο σύλλογο μας.

Ραντεβού, το καλοκαίρι του 2016 με ακόμα περισσότερες δράσεις αλλά και ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

ΤΟ Δ.Σ.

[espro-slider id=3464]

[espro-slider id=3484]




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Μάνος Πυροβολάκης απόψε στην κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας

Next Article

Ανακοίνωση - Πρόσκληση για τη 13η Εθελοντική Αιμοδοσία