Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με προβλήματα προετοιμάζει την επόμενη συνεδρίασή του ο Ορειβατικός Σύλλογος Πύλης.

Από τον Ορειβατικό Σύλλογο Πύλης ενημερώνουμε, ότι η Ακαδημία Αναρρίχησης του συλλόγου μας θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου (πρώτα ο Θεός…), καθώς η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Πύλης ανέβαλε το αίτημά μας (να ξεκινήσουμε άμεσα) για την επόμενη συνεδρίαση.

Αν και κάναμε αίτηση εγκαίρως, αν και πληρώσαμε το “ΧΑΡΑΤΣΙ” (αν είναι δυνατόν….διαφορετικά δεν θα μας παραχωρούσαν την αίθουσα) δεν συζήτησε το αίτημά μας να ξεκινήσουν οι μικροί αθλητές τις προπονήσεις τους, καθώς φαίνεται η Σχολική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από πολιτικά πρόσωπα!!! και εκπαιδευτικούς!!!!, δεν είναι έτοιμη να μας παραχωρήσει την αίθουσα γυμναστηρίου, για να ξεκινήσουν τα μαθήματα οι μικροί αθλητές. Τριάντα παιδιά στην Πύλη περιμένουν να ξεκινήσουν το αγαπημένο τους άθλημα, γιατί η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Πύλης δεν μπορεί να συζητά τα αιτήματα των συλλόγων ξεχωριστά, αλλά μόνο όταν μαζευτούνε όλες οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων συλλόγων. Τριάντα παιδιά στην Πύλη θα πρέπει να περιμένουν, γιατί κάποιοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αθλητική δραστηριότητα στην καθημερινότητα ενός παιδιού.

Πρέπει να πούμε ότι σε ολόκληρο τον Νομό οι αθλητικές δράσεις, ήδη έχουν ξεκινήσει από 1η Σεπτεμβρίου, άντε 10 το πολύ, στην Πύλη φαίνεται ότι έχουμε “μπουκώσει” από αθλητικές δράσεις , οπότε και οι μικροί θα πρέπει να περιμένουν τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

 ΤΟ Δ.Σ. του Ο.Π.Ο.Π.




Total
0
Shares
Previous Article

Παρέμβαση Αγοραστού για την έλλειψη γιατρών στο πολυδύναμο ιατρείο Λιβαδίου

Next Article

Αναρτώνται οι ονομαστικές καταστάσεις των δικαιούχων και των απορριπτομένων για τα Σακχαρότευτλα

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…