Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με πίστη στις δυνάμεις του ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται την Κυριακή (5 μ.μ.) τον επικίνδυνο Πολύγυρο 

Παιχνίδι με πολλές παγίδες 

Απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο δοκιμάζεται την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας, που στο κλειστό της πόλης μας στις 5 μ.μ. υποδέχεται τον Α.Ο.Πολύγυρου.

Η ομάδα του Πολύγυρου, είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, ειδικά από τη στιγμή που έρχεται στην Καρδίτσα χωρίς να έχει να χάσει κάτι, αλλά και με ανανεωμένο πρόσωπο. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα της Χαλκιδικής ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ.Πέγια. Διάδοχός του, ο Ανδρέας Καραπιπερίδης, ένας προπονητής με αξιόλογο βιογραφικό και πιο πρόσφατη επιτυχία του, την άνοδο το 2016 στη Β’ Εθνική με την ομάδα της ΧΑΝΘ. Το γεγονός της αλλαγής προπονητή, αλλά και η παρουσία στην ομάδα έμπειρων παικτών όπως ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Πιπιλιάρης, ο πολύπειρος σέντερ Νησιώτης και ο ταλαντούχος γκαρντ Αράπης, δημιουργούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ματς.

Ο Α.Σ.Κ. δείχνει πως στο γήπεδό του είναι πολύ ισχυρός, όμως εκτός από τη δυναμική του αντιπάλου, έχει να ξεπεράσει τόσο την αγωνιστική απραξία δυο εβδομάδων λόγω του αναγκαστικού ρεπό, αλλά και κάποια προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες αρκετούς παίκτες. Ήδη ο Στέργιος Δόγρανλης είναι εκτός προπονήσεων για το επόμενο διάστημα λόγω τραυματισμού, ενώ κι άλλοι παίκτες αντιμετώπισαν προβλήματα και γίνεται αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμοι για το καθοριστικό ματς της Κυριακής.

Τα προβλήματα τραυματισμών είναι κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα, κάθε ομάδα πρέπει να μάθει να ζει με αυτά και ο Α.Σ.Κ. σε κάθε περίπτωση θέλει το ροζ φύλλο αγώνα στο ματς της Κυριακής. Η «προστασία» της έδρας από απώλειες είναι πρωταρχικός στόχος για τους «κυανόλευκους» που θέλουν απέναντι στον Πολύγυρο να διευρύνουν το σερί τους, ώστε να κάνουν το καλύτερο δυνατό στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια που απομένουν, για να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2016.

Τα προβλήματα τραυματισμών είναι αρκετά, όμως η μεγάλη δύναμη για τον Α.Σ.Κ. είναι οι φίλαθλοι της περιοχής μας. Με τον κόσμο δίπλα της, η ομάδα της πόλης μας δε φοβάται κανένα και μπορεί να ξεπεράσει κάθε πρόβλημα.

Τη Δευτέρα με Φάρσαλα η ομάδα Νέων

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και για την ομάδα Νέων του Α.Σ.Καρδίτσας, που τη Δευτέρα στις 6 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, υποδέχεται την ομάδα Νέων του Γ.Σ.Φαρσάλων, για το πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών της Β’ κατηγορίας Θεσσαλίας.




Total
0
Shares
Previous Article

14 συλλήψεις της αστυνομίας στη Θεσσαλία μετά από στοχευμένους ελέγχους της

Next Article

Συνελήφθη αλλοδαπός στο Βόλο, κατηγορούμενος για διακίνηση κάνναβης 

Related Posts