Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Μονής Σπηλιάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Μονής Σπηλιάς για τους φίλους και προσκυνητές αυτής. Πλήθος φίλων της Μονής κατέκλυσαν απο νωρίς το απόγευμα την αίθουσα στο Ξενοδοχείο Mouzaki Palace.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος ο οποίος ευλόγησε την βασιλόπιτα και απεύθυνε πατρικούς λόγους και νουθεσίες προς όλους, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, η Βουλευτής κα. Παναγιώτα Βράντζα, ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Λάμπρος Τσιβόλας, ο πρώην Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Παπαλός, ο πολιτευτής Ν.Καρδίτσας κ. Σωτήριος Τσιώλης, η πρόεδρος της ΠΟΑΣ κα. Αθηνά -Μαρία Μαυραντζά με μέλη της ΠΟΑΣ, Αντιδήμαρχοι των ως άνω δήμων, Πρόεδροι και μέλη των Αργιθέατικων Συλλόγων, ο Διοικητής του Α.Τ. Μουζακίου κ. Γεώργιος Ζαρχανής συνοδεία αστυνομικών, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Γραδούλας, Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Νικόλαος Δαλαγιώργος, ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Νικόλαος Δήμος και πλήθος φίλων της Ιεράς Μονής.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Νεκτάριος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους μίλησε με θέμα “Ο Χρόνος κατά τον Μέγα Βασίλειο και τους Πατέρες της Εκκλησίας”, και ευχαρίστησε τους χορηγούς της λαχειοφόρου και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τα κάλαντα έψαλε η χορωδία των μουσικών τμημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Μουζακίου και Μαυροματίου της Ιεράς μας Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση της Μουσικολογιώτατης κα. Μαρία Χριστίνα Μητροπούλου, με την συνοδία κανονακίου από τον καθηγητή του Μουσικού Γυμνασίου Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Παπαιωάννου.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρεσβύτερος π.Λάζαρος Κουτσογιάννης.

Μετ’ ευχών,
Αρχιμ. Νεκτάριος Μητρόπουλος
Ηγούμενος Ιεράς Μονής Σπηλιάς
Υπ. Δρ. Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Τηλ.+306973691920,+306979825546,+302445031739

[espro-slider id=11457]




Total
0
Shares
Previous Article

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Next Article

Οι αγρότες στα μπλόκα … γράφουν τον επίλογο