Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου

.

Εντυπωσιακή ήταν η καλοκαιρινή συναυλία που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα καθηγητές και μαθητές παρουσίασαν στο κοινό τη σοβαρή δουλειά που γίνεται όλο το χρόνο στο Ωδείο μας.

Στην αρχή παρουσιάστηκαν τα παιδιά της προπαιδίας όπου με τον αυθορμητισμό τους έδωσαν μια ευχάριστη διάθεση στους θαμώνες.

Ακολούθησαν η παιδική και η νεανική χορωδία του Ωδείου, με τα μουσικά σύνολα από κιθάρες και βιολιά όπου ερμήνευσαν ελληνικές και ξένες ποπ επιτυχίες.

Στη συνέχεια έλαβαν μέρος μουσικά σύνολα με κρουστά, με μπουζούκια καθώς και παραδοσιακό σύνολο με κλαρίνα και λαούτο , όπου ξεσήκωσαν το κοινό.

Μετά το πέρας της συναυλίας η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ Τσιρογιάννη Φανή ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους , τους καθηγητές και τα παιδιά που με την συμμετοχή τους και με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους , προσέφεραν αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Συνεχάρη τους μαθητές τόσο για την πρόοδό τους όσο και για τις διακρίσεις σε πανελλήνιο διαγωνισμό κατακτώντας την πρώτη θέση και ευχήθηκε σε όλους καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι.

[RPG id=72505]




Total
0
Shares
Previous Article

ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ: Ασθένεια ή ρεαλισμός

Next Article

Συνεχίζεται με επιτυχία το Θουκυδίδειο Τουρνουά στο Μουζάκι

Related Posts