Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας

 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΙΤΩΝ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των φίλων του Συλλόγου που από νωρίς κατέκλισαν το κέντρο και διασκέδασαν με μεγάλο κέφι μέχρι το πρωί όπως ξέρουν να γλεντούν οι Aργιθεάτες.

Την εκδήλωση άνοιξε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου με παραδοσιακούς αργιθεάτικους χορούς με την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου κ. Παναγιώτη Μάνου που χάρισαν ωραίες στιγμές στους παρευρισκόμενους. Στην συνέχεια χόρεψε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατσουνιάς με παραδοσιακά τραγούδια που έδωσαν άλλη διάσταση στην εκδήλωση, με την κοθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ.  Κωνσταντίνου Κουκουράβα. Ευχαριστούμε και τους δύο Συλλόγους για την διάθεση των χορευτικών.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Απ. Κίσσας εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου χαιρέτησε και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, και τους ευχαρίστησε όλους για την αγάπη που μας δείχνουν κάθε χρόνο με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας. Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους Αδελφούς Τσίγκα (Βιομηχανία Ξύλου στο Μουζάκι), τον κ. Παντελή Βασιλό (με Δομικά υλικά στο Μουζάκι), την εταιρία Caffe ESPRESSE A.E. Rortioli στην Αθήνα, τον κ. Αφοί Δ. Κίσσα & ΣΙΑ Ο.Ε.(Προϊόντα Αργιθέας Αγράφων), τον κ. Ζάρα Στέφανο (οπτικά στο Μουζάκι), τον κ. Γεώργιο Τσατσαρώνη (Ασφαλιστικό Σύμβουλο στα Τρίκαλα), τον κ. Αποστόλη  Μεγαρχιώτη (με τα Τζάκια στην οδός πύλης στα Τρίκαλα), τους Αδελφούς Τασιού Ο.Ε. ( Σούπερ Μάρκετ στο Μουζάκι), τον κ. Παναγιώτου Αθ. Μιχαήλ (Έκθεση Εκκλησιαστικών Ειδών στα Τρίκαλα), τον κ. Μάκη Βασ. Κίσσα (Το Χρυσό Ψαλίδι στην Αμφίκλεια), τους Υιούς Δ. Παπουτσή Ο.Ε. (Moda ceramika στο Μουζάκι), το Καφέ Τουραλιάς Φαγητό (στο  Μουζάκι), τους Λάμπρο & Σοφία Γεωργίου (Είδη Υγιεινής, Σιδερικά, χρώματα στο Μουζάκι), την κ. Βιργινία Γεωργίου (Λογιστικό Γραφείο στο Μουζάκι), τον κ. Άρη Καραβίδα και Ελευθέριο Μπαλατσούκα (Άρτος και Ποίηση στο Μουζάκι), την κ. Στεφανία Κίσσα (Κομμώσεις Στεφανία στό  Μουζάκι), τους Αφοί Θανασιά – Λάζαρο Κωτούλα (οικοδομικές Εργασίες στό  Μουζάκι), τον κ. Στέφανο Κίσσα PEOPLE (Καφέ στο Μουζάκι), τον κ. Βασίλειο Ποζιόπουλο (Ψαροταβέρνα το Παραγάδι στην Ρόδο), τους Αδελφούς Γιαννακάκη (Τέντες Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα), την κ. Μαρίνα Στεργίου (Τοπογράφο Μηχανικό στο Μουζάκι), την κ. Ευαγγελία Τζιούφη – Γκίκα (Πολιτικό Μηχανικό στο Μουζάκι), τον κ. Νικόλαο Κίσσα και Ιωάννη Ξενοχρήστου ΕΠΕ (Αντιπροσωπία ΝΙΣΣΑΝ στο Βόλος), Το Μπουλογεώργο 1 και κάτι (Χαλβάς Φαρσάλων γλυκά Τρίκαλα), τον κ. Βασίλειο Τούτσια (Φαρμακείο στα Τρίκαλα), τον κ. Γεώργιο Κάλλο (Ιχθυοκαλλιεργητή Αθαμανία Τρικάλων), τον κ. Τζάνη Βησαρίων & ΣΙΑ Ο.Ε. maxxis (κέντρο  ελαστικών  οδός πύλης), το ΑPOLIS ΠΙΣΙΝΑ (Κάφε Ρέστοραν Δωμάτια), Το 365 coffee & more (Καφέ περιφερειακός Μουζάκι), τον κ. Βασιλείου Νικόλαο (SUPER MARKET στο Μουζάκι) τον κ. Πούπη Γεώργιο (Συνεργείο Καθαρισμού Καρδίτσα Τρίκαλα – Λάρισα), την κ. Παπασωτηρίου Σοφία (Πολιτικό Μηχανικό Μουζάκι), το ba nό cafe (Καβράκου & Ισιδώρου Τρίκαλα), τον κ. Καλέτση Β. Γεώργιο (Ασφαλιστικό Γραφείο στο Μουζάκι), το Πύλης Μέγαρο (Κέντρο εστιάσεως & διασκέδασης στα Τρίκαλα), την κ. Σουλιώτη Λαμπρινή (Κοπτική Ραπτική στα Τρίκαλα), το Τυπογραφείο Δημιουργία (Γραφικές τέχνες στη Καρδίτσα), επίσης ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του Κέντρου ΕΝΑΣΤΡΟΝ για την καλή εξυπηρέτηση, τα καταστήματα που προσέφεραν τα δώρα από τα Τρίκαλα, το Μουζάκι και την Καρδίτσα, και ευχήθηκε σε όλους καλές δουλειές και καλό Πάσχα.

Στην ορχήστρα ήταν ο κ. Αποστόλης Τσιαχρής, ο κ. Σωτήρης Καραμπίνης και ο κ. Βούζας Θωμάς στο κλαρίνο, ο κ. Γιάννης Γκόβαρη, ο κ. Στέλιος Βαγγελάκης και η κ.Ρούλα Τουραλία στο τραγούδι, στο βιολί ο κ. Τάσος Κουτσώλης, στην κιθάρα ο κ. Ηλίας Καλαμίδας, και στα τύμπανα ο κ. Χρήστος Λέκος. Επίσης ο Δωδεκάχρονος Μιχάλης Καραμπίνης με το κλαρίνο ξεσήκωσε του παρευρισκόμενους με τα τραγούδια που έπαιξε, θα είναι το μελλοντικό αστέρι του χωριού μας. Έγινε ένα ανεπανάληπτο γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί.

Στην εκδήλωση μας βραβεύτηκαν τα παιδιά που πέρασαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ο Θανασιάς Απόστολος του Θεοδοσίου, ο Ράϊος Νικόλαος του Γεωργίου. Η Ραϊοπούλου Μανθία – Ελένη του Γεωργίου, η Γκένα Πολυξένη του Παναγιώτη, και πτυχίο πήραν η Παλαμά Μαριάνα του Γεωργίου και η Γκίκα Μαρίνα του Βασιλείου, τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ιερέας κ. Νικόλαος Δήμος, ο Ιερέας κ. Γεώργιος Κουτσώνης, ο Ιερέας κ. Ευάγγελος Χαντούμης, ο πρώην Υπουργός & Βουλευτής Καρδίτσας κ. Τσιάρας Κωνσταντίνος, ο πρώην Υπουργός & Βουλευτής Τρικάλων κ. Σκρέκας Κωνσταντίνος, η πρώην βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο Δήμαρχος Αργιθέας & υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λάμπρος Τσιβόλας, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, ο Δήμαρχος Τρικάλων & υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Νικόλαος Τουραλιάς, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Μουζακίου κ. Τσιούφη -Γκίκα Ευαγγελία, ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικάλων κ. Χρήστος Γούλας, ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Συμβουλος Αργιθέας και χωριανός μας κ. Γεώργιος Παλαμάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μουζακίου & υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βάϊος Φροξυλιάς, η Δημοτικός Σύμβουλος Αργιθέας κ. Ζαχαρούλα Τουραλιά – Τόλου, η Δημοτική Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μουζακίου κ. Σοφία Τόλια, ο πρώην Αντιδήμαρχος & Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων κ. Δημήτριος Βασταρούχας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μουζακίου κ. Γεώργιος Παναγόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος Μουζακίου & πρόεδρος ΔΗΚΕΔΗΜ & υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος κ. Φανή Τσιρογιάννη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μουζακίου & υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λάμπρος Γιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αργιθέας κ. Παναγιώτης Ζιώγας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αργιθέας κ. Γεώργιος Σακελάρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αργιθέας κ. Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας, η Αστυνομικός Διευθυντής Μουζακίου κ. Κωνσταντίνα Παλάντζα, ο Πρόεδρος Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας κ. Μανώλης Στεργιόπουλος, η Πρόεδρος Αργιθεατών Τρικάλων κ. Έλλη Τσιρογιάννη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Τρικάλων κ. Σωτήρης Τσιρογιάννης, ο Πρόεδρος Πολυτέκνων Μουζακίου και περιχώρων κ. Αναστάσιος Τόλος, ο Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου κ. Ηλίας Ποζιός, ο Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας  & υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Παπούλιας, ο Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Στυλιανός Παπασπύρου, ο Πρόεδρος Συλλόγου Μοσχοφύτου Τρικάλων κ. Νικόλαος  Γιανούχος και η Αντιπρόεδρος κ. Γιούλα Κοθρά, ο Εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας Κουμπουριανών κ. Δημήτριος Γραββάνης, ο Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μουζακίου κ. Νικόλαος Πούπης, ο Εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας Μοσχοφύτου Τρικάλων κ. Ευάγγελος Γελαδάρης, ο Εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας Πετρωτού κ. Δημήτριος Πούπης, ο Εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας  Αργιθέας κ. Ηλίας Πατσιαούρας, ο  εκπρόσωπος του Συλλόγου Αργιθέατων Μουζακίου κ. Παντελής Βασιλός, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Βατσουνιάς κ. Αμαλία Γεροπάνου και  άλλοι εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι υποψήφιοι περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Λία Ρογγανάκη, κ. Νίκος Καραγιάννης, κ. Δημήτριος Αναγνωστόπουλος , οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, κ. Αθανάσιος Καρύδας, κ. Κων/νος Μπάρδας, κ.Τσιρογιάννης Ευριπίδης, κ. Διαμαντοπούλου Ολυμπία. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

Τηλεγραφήματα μας έστειλαν με τις ευχές τους ο Ηγούμενος Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος, ο πρώην Νομάρχης & Βουλευτής Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, η Πρόεδρος Αργιθεατών Φαρσάλων κ. Μαρία  Βίλλη.

Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την διαφήμιση, το Ράδιο Ζυγός Τρικάλων, τον κ. Κων/νο Αργυρούση, τον κ. Κων/νο Καραποστόλη και τον κ. Άγγελο Βλάχο που είναι πάντα μαζί μας, απο το Ράδιο 103,5 Τρικάλων τον κ. Κων/νο Σαμαρά, την Εφημερίδα Έρευνα Τρικάλων, τον Πρωινό Λόγο Τρικάλων, τον Πρωϊνό Τύπο Καρδίτσας, το Ράδιο παλμό Kαρδίτσας,  και το Ράδιο Κόσμος, το Μouzaki news, τo TV 10, τον κ. Νίκο Σαλέπη Τrikala ola και όλους όσους βοήθησαν για την οργάνωση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε  τα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατσουνιάς  για τα χορευτικά.

Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στο Διοικητικό Συμβούλιο που προσφέρθηκε να εργασθεί για τη διατήρηση της παράδοσης, και αποτελείται από τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Α. Κίσσα, τον Αντιπρόεδρο κ. Θεοδόσιο Θανασιά, τον επίτιμο Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα κ. Γεώργιο Γραββάνη, την ταμία κ. Μαριάνα Παλαμά, τον Αν. Γραμματέα κ. Κων/νο Παλαμά, και τα μέλη κ. Λαμπρινή Δήμου και κ. Αικατερίνη Παλαμά.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Δημήτριος Α. Κίσσας

Ο Γ. Γραμματέας: Γεώργιος Γραββάνης

xoros koumpourianiton argitheas 1

xoros koumpourianiton argitheas 2

xoros koumpourianiton argitheas 3

xoros koumpourianiton argitheas 4




Total
0
Shares
Previous Article
letsdoitgreece drakotrypa anaplasi

Στο Let’s do it Greece ο ΜΕΣ Δρακότρυπας «Η Ανάπλαση»

Next Article
Η Ακαδημία μπάσκετ του Γ.Σ. Μουζακίου σε τουρνουά στα Ιωάννινα

Η Ακαδημία μπάσκετ του Γ.Σ. Μουζακίου σε τουρνουά στα Ιωάννινα