Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου των Απανταχού Μουζακιωτών της Αθήνας

 

Με μεγάλη επιτυχία και με μεγαλειώδη μαζική προσέλευση Μουζακιωτών και φίλων πραγματοποιήθηκε και φέτος ο χορός μας το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στο κέντρο «ORA» στο Θησείο.

Το χορό μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας, Βουλευτής Ν.Δ. Καρδίτσας και Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., η κα Καφαντάρη Χαρά, Βουλευτής Β΄Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τεντόμας Χρήστος, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και επικεφαλής της Πρωτοβουλίας «Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ», ο κ. Γεώργιος Κωτσός, Δήμαρχος Μουζακίου Καρδίτσας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, ο κ. Κούτρας Στέφανος, Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης, ο κ. Σκαρτσίλας Ανδρέας, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Κανούτας Δημήτρης, Επικεφαλής της Φιλαρμονικής της ΕΛΑΣ, ο κ. Παπακώστας Ιωάννης, τέως Δήμαρχος Παμίσου, η κ. Τσιούφη-Γκίκα Ευαγγελία, Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου, ο κ. Φροξιλιάς Βάιος, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου, ο κ. Πούπης Νικόλαος, πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Μουζακίου, ο κ. Ευθυμίου Λάμπρος, Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Οξιάς του Δήμου Μουζακίου, ο κ. Κουσαής Κωνσταντίνος, Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών Αθήνας, η κα Τσίπρα Θωμαή, Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Απανταχού Καρδιτσιωτών Αττικής και Πρόεδρος του Χορευτικού Συγκροτήματος «Σεργιάνι», η κα Ιωάννα Κορομπίλια, Μέλος του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών Αθήνας, η κα Βασιλική Τσιαπόκη, Μέλος του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών Αθήνας, η κα Μητσιώνη Κική, Πρόεδρος των Απανταχού Καρδιτσιωτών Καλλιθέας Αττικής, η κα Νασιώκα-Κατσαρού Μαρία, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών Καλλιθέας Αττικής, η κα Βλόντζου Μαρία, Πρόεδρος των Απανταχού Σοφιδιτών Αθήνας, η κα Γκαραβέλα Μαρία, Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Οξιωτών Αθήνας, ο κ. Ηλίας Βασιλός, Μέλος του Συλλόγου των Απανταχού Οξιωτών Αθήνας, ο κ. Μπλέτσας Κωνσταντίνος, Μέλος του Συλλόγου των Απανταχού Οξιωτών Αθήνας, ο κ. Κωνσταντάκης Παντελής, Μέλος του Συλλόγου των Απανταχού Οξιωτών Αθήνας, ο κ. Σωτήρης Κόκκαλης, Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Γελανθιτών Αθήνας, ο κ. Βασίλης Αγγελής, Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Γελανθιτών Αθήνας, ο κ. Γκούμας Χρήστος, Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Γελανθιτών Αθήνας, ο κ. Μερεντίτης Νίκος, Πρόεδρος του Συλλόγου Ανθηριωτών Αττικής «Αγία Παρασκευή», ο κ. Παπαχρήστος Κώστας, Μέλος των Απανταχού Βραγκιανιτών Αθήνας, η κ. Χουστουλάκη Γεωργία, Μέλος του Συλλόγου των Κρητών του Πανασού Ηρακλείου Κρήτης, ο κ. Δημόπουλος Κώστας, χοροδιδάσκαλος του χορευτικού Συλλόγου των Απανταχού Μουζακιωτών Αθήνας, η κα Τρίχα-Κιτσάκη Βούλα, Μέλος του Αρχαιολογικού Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ», η κα Τρίχα-Γκινή Μαρία και η κα Ροκκά Χριστίνα, Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μουζακίου, η κα Ζιάκα-Παναγή Μαριάννα, Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Αγίου Ακακίου του Δήμου Μουζακίου, ο κ. Γιάννης Καρφής, η κα Αντωνία Ράπτη, χοροδιδάσκαλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΡΦΕΑΣ», οι κυρίες Νάνσυ Παλαιολόγου και Ανδριάνα Προδρομίτη, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΡΦΕΑΣ»,  ο κ. Γιατσαποστόλης Λάζαρος, Μουσικός-τραγουδιστής.

Ευχετήριες επιστολές έστειλαν ο κ. Δημήτριος Σιούφας, τέως Πρόεδρος της Βουλής, έστειλε τις εγκάρδιες ευχές του και εύχεται σε όλες και σε όλους Υγεία, Ευτυχία, Καλή Σαρακοστή και Καλή Επιτυχία στον αποψινό χορό μας, η κα Βράντζα Παναγιώτα, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, ο κ. Ταλιαδούρος Σπύρος, πρώην υπουργός, ο κ. Ηλίας Γκαραβέλλας, Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων «Γεώργιος Πασιαλής» , ο κ. Τάκης Γκαραβέλλας, Πρόεδρος του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ», ο κ. Στεργιούλης Γρηγόρης, Διευθύνων Σύμβουλος στα Ελληνικά Πετρέλαια, ο κ. Παύλος Σιούφας, πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. και ο κ. Κωστόπουλος Νίκος, Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις Μουζακιώτισσες και τους Μουζακιώτες συμπατριώτες μας, που αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες και την σωματική κούραση του ταξιδιού ήρθαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον χορό μας, χάρη στη χορηγία του μισθωμένου πούλμαν Ευθυμίου Τravel από τον Γεώργιο Παπαστεργίου του Αποστόλου. Η χαρά και η συγκίνησή μας ήταν απερίγραπτη. Συγκεκριμένα μας τίμησαν η κυρία Τρίχα Μαρία, η κυρία Ροκά Χριστίνα, η κυρία Τρίχα-Κιτσάκη Βούλα, η κυρία Διαμαντοπούλου Κική, η κυρία Διαμαντοπούλου-Καπούλα Ξανθή, η κυρία Καλύβα Αλεξάνδρα, η κυρία Θάνου Λαμπρινή, η κυρία Μπουρδούβαλη Γιάννα, ο κύριος Παναγιώτης Τρίχας, ο κύριος Δέσπος Γεώργιος, ο κύριος Παπαναστασίου Λάκης του Χρήστου, η οικογένεια του κυρίου Παπαναστασίου Βασίλη του Δημητρίου, η οικογένεια Τζουβάρα Βασιλείου, η οικογένεια Κωνσταντάκη Θωμά και η οικογένεια Στάθη Σπύρου.

Η Πρόεδρος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλες και σε όλους και αφού ευχαρίστησε όλες και όλους προσωπικά, τόνισε ότι ο Σύλλογος υπήρχε και θα υπάρχει και θα μπορέσει να διατηρηθεί με την οικονομική και ψυχική υποστήριξη των μελών του. Επίσης τόνισε ότι το μεγαλύτερο επίτευγμα που πέτυχε ως Πρόεδρος, κατά την διάρκεια των τριών χρόνων ήταν η προσέλευση νέων ατόμων με διάθεση να ασχοληθούν για το Σύλλογο. Επίσης τόνισε ότι οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας θα περάσουν αλώβητα στις νέες γενιές και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω των Συλλόγων.

Ο συμπατριώτης μας Χρήστος Αρβανιτάς αναφέρθηκε στα είκοσι χρόνια ίδρυσης του Συλλόγου και ευχαριστήσαμε τους πρωτοϊδρύσαντες του Συλλόγου μας.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι «ΚΑΡΔΙΤΣΑ» που το τραγούδησε ο εξαίρετος και θαυμάσιος Γιατσαποστόλης Λάζαρος με μοναδικό και μαγευτικό τρόπο και κατόπιν ακολούθησε ΓΛΕΝΤΙ με όλους και όλες μέχρι πρωίας!!!

Ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Πολίτη και τον κ. Γιάννη Στάθη με το Mouzaki News, που κάλυψαν την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς δώρων για την λαχειοφόρο μας οι οποίοι είναι: Καφές Αναστάσιος, Λάμπρος Νιζάμης, Οίκος Νυφικών Εlenaswed, Κατσαρός Φώτης, Τσιρώνη Σοφία, Θεοφάνης Στάθης, Στάθη-Κολοκύθα Βούλα, Τέγου-Καρδούλα Αθηνά, Τέγος Γεώργιος, Μουζάκι Παλάς, Κεραμαριό, Αρχοντικό Ξενώνας Ελληνόπυργος, Άπολις Πισίνα, Κτήμα Χαλίλη, Κεραμίδας Θωμάς και Βασίλης, Λαδόκολλα, Μουριές, Καλαμάκι Γωνία, Ρέστοραν Εστία, Joy Καφέ, Καστέλο, Φουλ Μεζέ, Φαγοπότι, Ουζερί Ελένη, Κεραμίδας Ευάγγελος, Καλαμπάκας Αδαμάντιος, Ευαγγελία Τσιούφη, Χρυσόστομος Καραούλης, Κομμωτήριο Λένα, Κομμωτήριο Έφη Ανδρώνη, Κομμωτήριο Έβελυν, Coralia’s Nails, Κωνσταντίνα, Βιβλιοπωλείο Στάθης, Μουζάκι News, Θεολόγης Δημήτρης, Ρούλα Παπαστεργίου-Ζώτου, Bodega, Μiss Στέλλα, Μαντέλου Δήμητρα, Ηλίας-Τάκης Γκαραβέλας, Αμαλία Κουτσοχρήστου, Τσατάλης Δημήτριος, Δημήτρης Φωτίου, Ρούλα Παπασωτηρίου, Έπιπλα Ηλίας Σερίφης, Κούτρας Στέφανος, Καφέ Buddies, Κατάστημα Γιώργος, Κατάστημα «ΑΠΟΨΗ», Θωμάς Νικολάου, Φαρμακείο Τσαγκαρινού Ελένη, Φαρμακείο Κρύου Ελένη, Φαρμακείο Στάθης Σπύρος, Φαρμακείο Πλακιά Ευδοκία, Φαρμακείο Τέγος Γεώργιος, Φωτίου Κωνσταντίνος, Τουραλιάς Γεώργιος, Γιάννα Κρίκου, Κρεμμύδας Θεοχάρης, Τασσιά Ευαγγελία, Βιβλιοπωλείο «Μικρή Άρκτος», Καφέ «Αγορά», Καθαριστήριο «Κρυσταλλία», Ζαχαροπλαστείο Σωτήρη Γκόζγκου, Κατάστημα Βασιλείου Δημήτρη, Πατούλιας Γεώργιος, Φίφη Accessories, Κέντρο Τύπου, Λάππας Κωνσταντίνος και Λάππας Ιωάννης, Καλύβας Θωμάς, Καλύβα Αλεξάνδρα, Σέμπρος Βασίλειος, Θωμάς Κωστόπουλος – Αλέκος Κρύος, Ουζερί Αργύρης, Τσιρογιάννη Φανή, Ξενοδοχείο Κιέριον, Φούρνος Καφφέ, Δημήτριος Σύλλας, Δεληγιάννης Κώστας-Σωτήρης, Ζαχαροπλαστείο Σέμπρος Θεόδωρος, Σωτήρης Φωτίου, Σωτήρης Μιχαήλ, Συνεταιρισμός Γυναικών Μουζακίου «Η Αλώπη», Υιοί Παπουτσή, Ταβέρνα «Στου Σφακιά», Πιτσαρία «Φαγοπότιον», Καταραχιάς Αχιλλέας, Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Παρέμβαση», Τζαβαλιάς Service και 365 Coffee Delivery.

Ευχαριστούμε επίσης τον κύριο Λέλη Ιωάννη, Διευθυντή του εργοστασίου εμφιαλώσεως φυσικού νερού «ΘΕΟΝΗ» για τη χορηγία των 200 λίτρων νερού, τον κύριο Παύλο Θάνο για την προσφορά των τυριών του καταστήματός του και τον κύριο Κωνσταντίνο Τσιούφη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας για το τσίπουρο, προσφορά της Μεταφορικής του εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε όλους μαζί και τον καθένα προσωπικά από τα βάθη της καρδιάς μας και ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε πάλι μαζί για να περάσουμε το ίδιο υπέροχα και αξέχαστα όπως ξέρουμε να διασκεδάζουμε εμείς οι Μουζακιώτες!!!

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΓΟΜΦΕΥΣ»

[RPG id=61582]




Total
0
Shares
Previous Article

67,4 εκ. ευρώ στην Περ. Θεσσαλίας για αποκατάσταση ζημιών από τα καιρικά φαινόμενα

Next Article

Μνήμη Κώστα Βίρβου από το Μουσείο Τσιτσάνη και τη «Φωνή της Ελλάδας»