Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου που οργάνωσε η ΔΗΚΕΔΗΜ στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, αφού η αίθουσα ήταν κατάμεστη.

Καθηγητές και μαθητές, με άψογη συνεργασία μεταξύ τους, παρουσίασαν μουσικά σύνολα από όλες τις ηλικίες των παιδιών και ερμήνευσαν μελωδίες και κάλαντα που μας έκαναν όλους να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η εμφάνιση του Αη Βασίλη, όπου μοίρασε δώρα και ευχές στα μικρά παιδιά αλλά και καθισμένος στο θρόνο του, έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να φωτογραφηθεί μαζί του. Επίσης οι καλεσμένοι απήλαυσαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα από το μπουφέ που είχε στηθεί στη είσοδο της αίθουσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Φανή Τσιρογιάννη, ο πρόεδρος της ΤΚ Μουζακίου κ. Νικόλαος Πούπης, ο διευθυντής της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Δημήτρης Φραγκόπουλος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου “Ο Καραϊσκάκης” κ. Δημήτρης Γιώτης, ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ.Πασιαλής” κ. Ηλίας Γκαραβέλας, ο πρόεδρος του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου “ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ” κ. Δημήτρης Γκαραβελας, και τα μέλη της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Νίκος Ζαρνακούπης και Βασίλης Κωστόπουλος.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη δήλωσε τα εξής: «Νοιώθω ιδιαίτερα συγκινημένη τόσο από την παράσταση αλλά και από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που αγκαλιάζει τις προσπάθειες του Δημοτικού Ωδείου. Η δημοτική μας αρχή και ο Δήμαρχός  μας κ. Κωτσός όταν πριν από πολλά χρόνια διαπιστώθηκε το κενό που υπήρχε στην πόλη μας από την έλλειψη μιας μουσικής σχολής, αποφασίστηκε η δημιουργία του δημοτικού ωδείου. Ομολογώ πως χρειάστηκε πολύ δουλειά, κόπος, επιμονή αλλά και μεράκι από όλους μας για να μπορέσουμε να συστήσουμε το Δ.Ω.Μ. το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Πολιτισμού και δίνει πτυχία αναγνωρισμένα από το Ελληνικό κράτος. Σήμερα βλέπω με χαρά ότι ο στόχος επετεύχθη, το όνειρο έγινε πραγματικότητα αφού όλοι εσείς στηρίζετε αυτή τη δομή και την αγκαλιάζετε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΔΗΜ όσο και τις προηγούμενες διοικήσεις που αφιέρωσαν και αφιερώνουν πολύ από τον πολύτιμο χρόνο τους για τη σωστή λειτουργία του Ωδείου .

Εύχομαι σε όλους σας χρόνια πολλά, καλές γιορτές και ο Θεός να εκπληρώσει όλες τις προσδοκίες σας».

odeio mouzakiou 1

odeio mouzakiou 2

odeio mouzakiou 3

odeio mouzakiou 4

odeio mouzakiou 5

odeio mouzakiou 6

odeio mouzakiou 10

odeio mouzakiou 11

odeio mouzakiou 12

odeio mouzakiou 14

odeio mouzakiou 15

odeio mouzakiou 16

odeio mouzakiou 8 1

odeio mouzakiou 7 1

odeio mouzakiou 20

odeio mouzakiou 19

odeio mouzakiou 18

odeio mouzakiou 9 1

odeio mouzakiou 17 2

eed36aa508209a585c5450d6a62bfca6 1

c9fb57ca75353887839c894bc935c1b5 1

odeio mouzakiou 21

odeio mouzakiou 13 1




Total
0
Shares
Previous Article

Μια υπέροχη γιορτή για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου

Next Article

Επίκαιρη ερώτηση Παναγιώτας Βράντζα για το γάλα και τη Φέτα