Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με λαμπρότητα τέλεσθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας της Ι.Μ. Σπηλιάς στο Μουζάκι

Με λαμπρότητα τέλεσθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας για τους φίλους και προσκυνητές της Ιεράς Μονής Σπηλιάς το Σάββατο 4 Φεβρουάριου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Μουζάκι Παλλάς στο Μουζάκι.

Την εκδήλωση και την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητρόπολιτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος παρουσία πλήθους κόσμου.

Την εκδήλωσε άνοιξε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αρχιμ. Νεκτάριος καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και τους φίλους της Ιεράς Μονής. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Τιμόθεος τέλεσε την ακολουθία της κοπής της Βασιλόπιτας  και απεύθυνε ευχές σε όλους για την καινούργια χρονιά. Στην συνέχεια η χορωδία της κυρίας Μαρίας Χριστίνας Κουτσογιάννη Μητροπούλου παρουσίασε τραγούδια της Μικράς Ασίας και άλλων περιοχών της Ελλάδος.

Ως κύριος ομιλητής της εκδηλώσεως ο πρεσβύτερος πατέρας Λάζαρος Κουτσογιάννης μίλησε επίκαιρα δίνοντας το θεολογικό νόημα της εκδήλωσης. Μουσικά την εκδήλωση πλαισίωσαν οι Aaron Liddard και Tom Vernon από το Λονδίνο με σαξόφωνο και κιθάρα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με μηνύματα τους ο τ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτριος Σιούφας και η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Βράντζα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας βουλευτής Ν.Δ., η κα. Ασημίνα Σκόνδρα πολιτευτής Ν.Δ., ο κ. Σωτήριος Τσιόλης πολιτευτής, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, ο τ. Δήμαρχος Καρδίτσης κ. Κωνσταντίνος Παπαλός, η αντιδήμαρχος στο Δήμο Μουζακίου κα. Τσιούφη Ευαγγελή, ο πρόεδρος της τ.κ. Μουζακίου κ. Πούπης Νικόλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσης Ταξίαρχος κ. Βασίλειος  Καραπιπέρης, ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος I.P.A. Καρδίτσης Υπαστυνόμος κ. Γεώργιος Ζαρχανής, η κα Μαρία Βίλλη εκπροσωπός της ΠΟΑΣ, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμπουριανών κ. Δημήτριος Κίσσας, εκπρόσωπος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, Ιερείς, πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών και άλλων Συλλόγων, επιχειρηματίες κ.α.

iera moni spilias kopi pitas 3

iera moni spilias kopi pitas 1

iera moni spilias kopi pitas 5

iera moni spilias kopi pitas 9

iera moni spilias kopi pitas 11

iera moni spilias kopi pitas 18

iera moni spilias kopi pitas 12

iera moni spilias kopi pitas 7

iera moni spilias kopi pitas 13

iera moni spilias kopi pitas 6

iera moni spilias kopi pitas 8

iera moni spilias kopi pitas 17

iera moni spilias kopi pitas 19

iera moni spilias kopi pitas 4

iera moni spilias kopi pitas 15

iera moni spilias kopi pitas 14

iera moni spilias kopi pitas 16

iera moni spilias kopi pitas 2

iera moni spilias kopi pitas 10

iera moni spilias kopi pitas 20

iera moni spilias kopi pitas 21

iera moni spilias kopi pitas 22




Total
0
Shares
Previous Article

Κοπή πίτας και ετήσιος χορός της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Καρδίτσας

Next Article

Κώστας Τσιάρας: Αβέβαιο μέλλον για την μονιμοποίηση των Πυροσβεστών πενταετούς υποχρεώσεις