Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Πολιούχου Αγίας Παρασκευής στους Σοφάδες

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε στους Σοφάδες η Πολιούχος Αγιά Παρασκευή.

Στις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης εψάλη ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων  κκ Τιμόθεου.

Η πομπή, αποτελούμενη από τη φιλαρμονική του Δήμου Σοφάδων, τον Εκκλησιαστικό τελετάρχη αιδεσιμολογιώτατο π. Ηλία Γώγο, ξεκίνησε από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και και των οδών Κιερίου, Αγ. Γεωργίου, πεζοδρόμου 28ης Οκτωβρίου θα τερματίσει στην Κεντρική Πλατεία, όπου θα τελεστεί Αρτοκλασία μετά θείου Κηρύγματος από τον Μητροπολίτη κκ Τιμόθεο.

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, ο Διοικητής Α’ Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, η πρ. βουλευτής της ΝΔ Ασημίνα Σκόνδρα, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Καρδίτσας κ. Σωτήρης Κουλοκτσής, η πρ. πρόεδρος ΝΟΔΕ κ. Σοφία Τόλια, η Διοίκηση της ΠΥ Σοφάδων και του ΑΤ Σοφάδων, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων καθώς και χιλιάδες πιστοί.

Ανήμερα της εορτής, από ώρα 7.30΄ π.μ. έως 10.30΄ π.μ. τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής υπό Πλειάδας Ιερέων & Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

agia paraskeyi1

agia paraskeyi2

agia paraskeyi3

agia paraskeyi4

agia paraskeyi6

agia paraskeyi7

agia paraskeyi8

agia paraskeyi9

agia paraskeyi10




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 39χρονος στο Βόλο, με κάνναβη και ένα πιστόλι replica.

Next Article

Ακατάλληλες συνθήκες στέγασης στις κτιριακές εγκαταστάσεις της οδού Σαρρή

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…