Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με κάθε επισημότητα και ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Αργιθέα.

parelasi Argithea28i 2019

Εορτασμός Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Στο Ανθηρό οι εκδηλώσεις άρχισαν με τη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, εκφώνηση πανηγυρικού από την Εκπαιδευτικό κα. Μπαντή, μαθητική εορτή και παρέλαση.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις και χειροκρότησε θερμά τους μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Ανθηρού. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κα. Χατζηδημητρίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Παπαδήμας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στέλιος Κωφός, Κώστας Γραμμένος, Κώστας Μερεντίτης, Βασίλης Καναβός, Θανάσης Καραγεώργος, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Ανθηρού και Καρυάς και εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις με επιμνημόσυνες δεήσεις και καταθέσεις στεφάνων πραγματοποιήθηκαν επίσης σε αρκετές Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας (Τ.Κ. Βλασίου, Καρυάς, Κουμπουριανών, Λεοντίτου, Πετρίλου & Στεφανιάδας), με την παρουσία των τοπικών αρχών και πολλών παρευρισκομένων. Ο Δήμος Αργιθέας εκπροσωπήθηκε στο Πετρίλο από τον Αντιδήμαρχο Μπάμπη Πούλιο και το Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Καμπούρη, καθώς επίσης στο Λεοντίτο από τη Δημοτική Σύμβουλο Όλγα Κορλού.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας


[RPG id=114018]




Total
0
Shares
Previous Article
papastergiou scitizen one

Παπαστεργίου: Χρειαζόμαστε πραγματική Αυτο-Διοίκηση

Next Article
theodoridio kentro orizontes

Καρδίτσα: Υπογράφτηκε η σύμβαση για το Θεοδωρίδειο Κέντρο “Ορίζοντες”

Related Posts