Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου *Ουράνιες και Επίγειες Γεύσεις*

Μετά την Καλαμπάκα, έγινε το Σάββατο και η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου, *Ουράνιες και Επίγειες Γεύσεις* της Λίας Μπακλαβά και Νάντιας Σαραντοπούλου, στο ξενοδοχείο Μουζάκι Παλλάς.

Την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος και μέλος της Ένωσης δημοσιογράφων και συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος, κα. Μάγδα Μυστικού – Καραγιαννιώτου. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας κ. Κωτσός Γεώργιος, ο πρώην υφυπουργός κ. Ταλιαδουρος Σπυρίδων και η πρ. βουλευτής κ. Σκόνδρα Ασημίνα. Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΤΕΙ Λάρισας κ Αλεξανδρος Παπαχατζης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Σοφία Τόλια και κα. Τσιούφη Ευαγγελή, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Μουζακίου κ. Ελένη Ρούσσα και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μουζακίου κ. Πούπης Νικόλαος, ο βραβευμένος Συγγραφέας κ. Σαραντόπουλος Γιάννης, όπως επίσης φορείς και πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων.

Η κα. Μπακλαβά αφού τους ευχαρίστησε, τόνισε ότι φιλοσοφία και ουσία του βιβλίου, είναι ένα ταξίδι, μία περιήγηση, ένας διάλογος με τον χρόνο με τον χώρο, πατώντας στα χνάρια των προγόνων μας, που ξεκίνησε από πολύ μακριά. Δεν επαναφέρουμε το παρελθόν, θέλουμε μονο να ζούμε την συνέχεια του εκφρασμένη σε νέες μορφές…..

[supsystic-gallery id=40 position=center]




Total
0
Shares
Previous Article

Έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Μπαλατσούκας σε ηλικία 74 ετών

Next Article

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων: Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας (ΦΩΤΟ)