Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία ο 1ος Αποκριάτικος Παιδικός χορός στην Πύλη

1ος Αποκριάτικος Παιδικός Χορός στο Πνευματικό Κέντρο Πύλης

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 1ος Αποκριάτικος Παιδικός χορός το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Πύλης, όπου τα παιδιά ντυμένα με Καρναβαλίστικες Στολές ξεφάντωσαν με πολύ μουσική σύμφωνα με το πνεύμα της Αποκριάς, παίζοντας διάφορα παιχνίδια, υπό την καθοδήγηση της κ. Μαρίας Καλύβα.

Την διοργάνωση είχε ο Δήμος Πύλης σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων όλων των Δημοτικών Σχολείων του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης.

Χαιρετισμό έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κων/νος Μπαλατσούκας καλωσορίζοντας τα παιδιά και τους γονείς τους, μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κώστα Μαράβα και τις ευχές για Καλές Αποκριές.

“Πιστεύω ότι σαν Δήμος Πύλης με λίγα χρήματα μπορούμε να κάνουμε πολλά. Και μάλιστα αυτό που κάνουμε είναι για τα παιδιά που αποκτά μεγαλύτερη αξία. Ξεκινήσαμε με τον διαγωνισμό παραμυθιού, συνεχίζουμε σήμερα. Επειδή οι Αποκριές είναι για τα παιδιά, για πρώτη φορά οργανώσαμε αυτήν την εκδήλωση, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων όλων των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Πύλης. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκριση σας θέλω να κάνουμε θεσμό αυτήν την δράση. Να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για να έχουμε αυτό μπροστά μας και την κ. Μαρία Καλύβα εμψυχωτή της Εκδήλωσης και Συγγραφέα.”

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Μπαλατσούκας, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’θμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Πύλης κ. Σωτήριος Αγγέλης.

pylh apokries 3

pylh apokries 2

pylh apokries

pylh apokries 1




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόταση Κώστα Βαγενά για την βελτίωση στην εκπαίδευση

Next Article

Let’s do it Greece! Μια παρέα παιδιών ενώνει όλη την Ελλάδα!