Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Αρχ. Λαογρ. Πολ. Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ο Αρχαιολογικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» έδωσε ραντεβού με φίλους και μέλη στον ετήσιο χορό του που διοργανώθηκε στο MOYZAKI PALACE HOTEL.

Την βραδιά συνόδευσαν παιδικά και εφηβικά τμήματα καθώς και τμήματα γυναικών και ενηλίκων, ταξιδεύοντας το κοινό σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Τόμυ Ευθυμίου και Κωνσταντίνου Δημόπουλου. Επίσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά εκθέματα του μουσείου που διαθέτει ο Σύλλογος, να γράψουν εντυπώσεις και να φωτογραφηθούν σ’ αυτή την όμορφη γωνιά παράδοσης, που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου, ο Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ορέστης Ψαχούλας, ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Κωτσός, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μουζακίου κ.κ. Θωμάς Καλλιώρας, Άγγελος Πάντος, Γεώργιος Παναγόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ευαγγελή Τσιούφη, Χρήστος Γκαραβέλας, Θωμάς Καλαμπαλίκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μουζακίου κ. Νικόλαος Πούπης, ο Διοικητής της Π.Υ. Μουζακίου κ. Στυλιανός Φούκας, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ. Πασιαλής” κ. Ηλίας Γκαραβέλας, η Πρόεδρος του Ε.Λ.Ο.Κ Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλων Καλυβίων κ. Κάβουρα Κυριακή, Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου, του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυωτών Νέας Αγχιάλου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους και εύχεται μια χρονιά με υγεία, αγάπη, χαρούμενες στιγμές με πολύ όρεξη για χορό και ανάδειξη του πολιτισμού της περιοχής μας!!!

[supsystic-gallery id=101 position=center]




Total
0
Shares
Previous Article

Βόλει Παγκορασίδων Β': Γ.Σ. Μουζακίου - Αναγέννηση Καρδίτσας

Next Article

Μπάσκετ: ΓΣ Μουζακίου Γ. Πασιαλής - Πελασγοί Καλυβίων

Related Posts