Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία οι Ποδηλατικοί Αγώνες στην Πύλη

.

Οργανωτής ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων με την συνεργασία του Δήμου Πύλης

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι ποδηλατικοί Αγώνες  στο διήμερο Σάββατο 7/10 και Κυριακή 8/10 στην Πύλη, που οργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων με την συνεργασία του Δήμου Πύλης.

Συγκεκριμένα το Σάββατο διεξήχθησαν οι Ποδηλατικοί Αγώνες με τίτλο «Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ» όπου έλαβαν μέρος αρκετοί αθλητές από διάφορους Συλλόγους της Ελλάδος.

Η εκκίνηση έγινε πίσω από το Δημαρχείο Πύλης στις 14..00 και  πήραν μέρος αθλητές διαφόρων κατηγοριών Μίνι (μικρά, μεγάλα), αγόρια, κορίτσια, Κορασίδες ,Παμπαίδες, Παίδες, Μάστερς (ΑΒΓΔ) και ΟΠΕΝ Ανδρών ,Γυναικών.

Οι Αγώνες είναι ενταγμένοι στο αγωνιστικό Καλεντάρι  2018 και εγκεκριμένοι από τον ΕΟΠ.

Αθλοθέτης των αγώνων ήταν ο Δήμος Πύλης  καθώς στηρίζει στην περιοχή του έμπρακτα  τους ποδηλατικούς αγώνες, οι οποίοι συνδέονται με την φύση άμεσα και αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την προώθηση του Αθλητικού Τουρισμού.

Τις αθλοθετήσεις των Κυπέλλων και Μεταλλίων στους νικητές έκαναν οι παράγοντες των Συλλόγων αλλά και ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης  και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Κρούπης.

Την δεύτερη ημέρα έγιναν οι ποδηλατικοί αγώνες με τίτλο  «ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΤΗΣ» και πήραν μέρος οι Αθλητές όλων των κατηγοριών.

Απονομή των κυπέλλων και μεταλλίων έκανε εκ μέρους του Δήμου Πύλης ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης.

podilatikos Pyli 2018 5

podilatikos Pyli 2018 4

podilatikos Pyli 2018 3

podilatikos Pyli 2018 2

podilatikos Pyli 2018 1

 




Total
0
Shares
Previous Article

Δοκιμαστική ενεργοποίηση Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας

Next Article

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι 24οι Αγώνες Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων

Related Posts