Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία η εναρκτήρια τελετή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 στο ΤΕΙ Θεσσαλίας η εναρκτήρια τελετή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Μηχανική Λογισμικού για Διαδικτυακές και Φορητές Εφαρμογές – MSc in Software Engineering for Internet and Mobile Applications» του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών έχει ως στόχο την ανάπτυξη της έρευνας στα αντικείμενο της Μηχανικής Λογισμικού για Διαδικτυακές και Φορητές εφαρμογές, την προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές διδακτορικού επιπέδου στη γνωστική περιοχή του ανωτέρω αντικειμένου και την προετοιμασία εξειδικευμένων και ικανών στελεχών για απασχόληση σε φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι διδάσκοντες του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών και απηύθυνε χαιρετισμό o Διευθυντής του ΠΜΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής Σάββας Ηλίας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη διάλεξη του μαθήματος «Μηχανική Οντολογιών» από τον Καθηγητή Χρυσάφη Χαρτώνα.




Total
0
Shares
Previous Article

Προχωρά η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στην Καρδίτσα

Next Article

Ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων

Related Posts

Perifereiako simvoulio Thessalias 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας»

Αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας