Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι 24οι Αγώνες Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων

.

Στην Πύλη υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης

Η Λέσχη Εδικών Δυνάμεων Τρικάλων (ΛΕΔ) οργάνωσε και φέτος την διεξαγωγή των Πανελληνίων  24ων Αγώνων Ειδικών Δυνάμεων, υπό την αιγίδα της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων και του Δήμου Πύλης.

Απευθυνόταν πάντα σε ‘Έλληνες  Εφέδρους όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας  Ελλάδος και Κύπρου.

Ο χαρακτήρας των αγώνων ήταν διαγνωστικός  στην τεχνική της Αναγνώρισης και διήρκησε επί τριημέρου στην ορεινή περιοχή του Δήμου Πύλης.

Η τελετή λήξης της Πανελλήνιας Άσκησης Εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων (ΠΟΕΔ)  έγινε την Κυριακή  7 /9 στη Τοξωτή Γέφυρα Πύλης του Αγίου Βησσαρίωνος στις 11π.μ. με κάθε επισημότητα παρουσία των Πολιτικών και Στρατιωτικών  Αρχών του Τόπου και Νομού Τρικάλων.

Η εκδήλωση άρχισε με την επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη των πεσόντων ηρώων του 731 Υψώματος.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σ/ρχης Ε.Α. κ. Δημήτριος Γεωργάκης, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής  Θεσσαλίας και Δήμαρχος  Μουζακίου κ. Γεώργιος Κοτσός, ο Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος κ. Δημοσθένης Κωστόπουλος και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κων/νος  Λυκοτραφίτης.

Παρευρέθηκαν επίσης οι Αντ/ρχες  της ΣΜΥ κ. Κούτρας και  ο  κ. Τσαντούλας. Ο Επ/γος  της Π.Υ. Τρικάλων κ. Αν.  Μιχαλόπουλος, ο Υπ/δντής της Αστυνομικής Δ/νσης Τρικάλων κ. Στέργιος  Νίντος, ο Τομεάρχης  της Ν.Δ.  κ. Νίκος Καρδούλας, η πρώην Ν.Σ, κ. Κατερίνα Παπακώστα πολιτευτής, ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Δ. Τρικάλων κ. Λουκάς Σκύφτας, ο Δ/της του Α.Τ. Πύλης κ. Χρήστος Παπαδογιάννης Αστυνόμος Α’, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αθανάσιος Κωστάκης, κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο Πρόεδρος του  Δ.Σ. Πύλης κ. Χρίστος Νάκος, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νίκος Τόλιας και ο κ. Κων/νος Κρούπης.

Τέλος έγινε η απονομή Τιμητικών πλακετών και απονομή Επάθλων στους νικητές.

Τους Εφέδρους δεξιώθηκε ο Δήμαρχος κ. Κων/ν Μαράβας στον χώρο της Τοξωτής Γέφυρας.

Pyli agones efedron 2018 1

Pyli agones efedron 2018 2

Pyli agones efedron 2018 3

Pyli agones efedron 2018 4




Total
0
Shares
Previous Article

Με επιτυχία οι Ποδηλατικοί Αγώνες στην Πύλη

Next Article

Έκθεση δημιουργών μοντελισμού

Related Posts

theologis stefanos karditsa
Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Στεφ. Θεολόγη σε ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας περί θεματικών πάρκων

Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη απάντηση του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας