Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η συντήρηση του οδικού δικτύου της Π.Ε Καρδίτσας στην Δυτική Αργιθέα

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η συντήρηση του οδικού δικτύου της Π.Ε Καρδίτσας στην Δυτική Αργιθέα

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η συντήρηση του οδικού δικτύου της Π.Ε Καρδίτσας στην Δυτική Αργιθέα

Κωστής Νούσιος: ‘’Επενδύουμε σε ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο στην Π.Ε Καρδίτσας’’

Σε μια ακόμη σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Αργιθέας προχωρά η Π.Ε Καρδίτσας, ώστε να εξασφαλίζεται η ευκολότερη πρόσβαση και κίνηση των οχημάτων.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας επεσήμανε: ‘’Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τις Τεχνικές Υπηρεσίες και  το Δήμο Αργιθέας και με μηχανήματα της Π.Ε Καρδίτσας, υλοποιούμε ένα έργο που περιλαμβάνει συντήρηση, γενικό καθαρισμό και άρση καταπτώσεων στο οδικό δίκτυο της Ε.Ο Καρδίτσας – Άρτας. Σε πρώτη φάση πραγματοποιούνται οι παραπάνω εργασίες στο τμήμα Πετρωτού – Συκιάς – Γέφυρα Κοράκου και θα ακολουθήσει το τμήμα Ανθηρού –  Αγορασιάς – Αργιθέας – Τύμπανος – Οξυάς. Στόχος μας να εξασφαλίσουμε την όσο το δυνατόν πιο εύκολη και ασφαλή πρόσβαση και οδική σύνδεση με τους γειτονικούς νομούς τόσο για τους κατοίκους της περιοχής, όσο και για τους επισκέπτες’’.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Νούσιος για τη σημασία των έργων αυτών: ‘’Προσπαθούμε να άρουμε τις ανισότητες σε περιοχές όπως η Δυτική Αργιθέα, που λόγω και της γεωμορφολογίας έχουν ανάγκη από χαρακτηριστικές αναπτυξιακές παρεμβάσεις. Ήταν άλλωστε δέσμευση του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού- που γίνεται πράξη καθημερινά- ο σχεδιασμός και η υλοποίηση έργων που βασίζονται στις ανάγκες των πολιτών και με τη συνεργασία όλων των φορέων. Ασφάλεια και γρήγορη μεταφορά ανθρώπων και εμπορευμάτων είναι για μας συνώνυμα. Επενδύουμε σε ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο στην Π.Ε Καρδίτσας που θα αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής’’.

dromoi argithea 1

dromoi argithea 2




Total
0
Shares
Previous Article

Η κοινωνική μέριμνα βασικό καθήκον της Αυτοδιοίκησης: Η Ρόδος άργησε...

Next Article
tsiakos agorastos

21 πλατείες της Καρδίτσας γίνονται πιο πράσινες και φιλικές προς το περιβάλλον

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”