Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με αυτόν τον κόσμο ο Α.Σ.Καρδίτσας δεν έχει να φοβάται τίποτε

Καταπληκτική η παρουσία του κόσμου στο κλειστό για το παιχνίδι Α.Σ.Καρδίτσας-Αίας Ευόσμου

Όλοι Μαζί, Μία Ομάδα

Με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό του, ο Α.Σ.Καρδίτσας δεν έχει να φοβάται τίποτε. Την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο, οι φίλαθλοι της περιοχής μας, έστειλαν με την παρουσία τους το μήνυμα της συμπαράστασης στον αγώνα της ομάδας, που πήρε την πρώτη της νίκη απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου με 70-49.

Στην παρθενική του παρουσία στη Β’ Εθνική, ο Α.Σ.Κ. δείχνει να κερδίζει το πρώτο μεγάλο στοίχημα: αυτό της κινητοποίησης των φιλάθλων της Καρδίτσας, που έδειξαν την Κυριακή πως θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας. Προπονητές και παίκτες στέλνουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη συμπαράσταση, υποσχόμενοι πως σε όλα τα παιχνίδια, θα δίνουν το 100% των δυνάμεών τους για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των φιλάθλων και να ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη τους.

Την Κυριακή με Φίλιππο Βέροιας

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής άναψε για τα καλά και όλα δείχνουν πως θα έχουμε μπροστά μας, μια πολύ συναρπαστική σεζόν, γεμάτη εκπλήξεις και ισχυρό ανταγωνισμό. Κάθε ομάδα, όπου κι αν αγωνίζεται επιδιώκει τη νίκη και αυτό θα κάνει και ο Φίλιππος Βέροιας, ο προσεχής αντίπαλος του Α.Σ.Καρδίτσας. Την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ο Α.Σ.Κ. θα υποδεχθεί την ομάδα της Ημαθίας. Σύλλογος «μπαρουτοκαπνισμένος» στις εθνικές κατηγορίες, προερχόμενος από τρεις συνεχόμενες σεζόν στην Α2, ο Φίλιππος Βέροιας έρχεται στην Καρδίτσα με στόχο το ροζ φύλλο αγώνα. Την Κυριακή πέτυχε νίκη-θρίλερ στη δεύτερη παράταση κόντρα στον Πιερικό και θέλει να διευρύνει το σερί και στην Καρδίτσα. Από την άλλη μεριά όμως, ο Α.Σ.Κ. ξέρει καλά ότι κλειδί για τη φετινή πορεία, είναι να διατηρήσει το κλειστό της πόλης μας, «απόρθητο φρούριο» για κάθε αντίπαλο. Γι’ αυτό και βλέπει μόνο τη νίκη που θα ισχυροποιήσει τη θέση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα. Ήδη από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς.

Οι καλύτερες στιγμές του Κυριακάτικου αγώνα

Για όσους έλειψαν την Κυριακή από το κλειστό, αλλά και για όσους θέλουν να ξαναθυμηθούν τις καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι Α.Σ.Καρδίτσας – Αίας Ευόσμου, στο κανάλι της ομάδας στο youtube ή απευθείας στη διεύθυνση www.youtube.com/watch?v=lDl2vnjiBrU, υπάρχει πεντάλεπτο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα.




Total
0
Shares
Previous Article

Γενική Συνέλευση του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου

Next Article

Την Καρδίτσα επισκέφθηκε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δέδες