Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με απόλυτη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Απανταχού Οξυωτών Ν. Καρδίτσας «Ο Άγιος Δημήτριος»

Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2017, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Απανταχού Οξυωτών Ν. Καρδίτσας «Ο Άγιος Δημήτριος» στο κέντρο διασκέδασης VOICE. H ανταπόκριση των Οξυωτών στο κάλεσμα του Συλλόγου ήταν για άλλη μια φορά σημαντική, αποδεικνύοντας έτσι, τη νοσταλγία για τον τόπο καταγωγής, την αγάπη για τους συγχωριανούς τους αλλά και την επιθυμία για επικοινωνία και κοινή δράση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από την Πρόεδρο του Δ.Σ.  Μαρία Β. Γκαραβέλα, η οποία, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Στάθηκε ιδιαίτερα και ευχαρίστησε τους χορηγούς και δωροθέτες, οι οποίοι με την συνεχή προσφορά τους είναι αρωγοί στην προσπάθεια για Συλλογική δράση. Στη συνέχεια, αφού έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τις δραστηριότητες που μεθοδεύονται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα τόσο στην Αθήνα όσο και στην αγαπημένη τους Οξυά, έδωσε το λόγο για σύντομο χαιρετισμό στη Βουλευτή του Νομού Καρδίτσας Παναγιώτα Βράντζα, τον Δήμαρχο Μουζακίου Γεώργιο Κωτσό και την Οξυώτισσα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφία Τόλια.

Ακολούθησαν οι καθιερωμένες εδώ και πολλά χρόνια, βραβεύσεις των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου, Λυκείου καθώς και των εισαχθέντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, ενώ στον πρώτο εισαχθέντα με την μεγαλύτερη  βαθμολογία πρόσβασης σε ΑΕΙ, Οδυσσέα Ηλ. Μπλέτσα, απονεμήθηκε έπαινος και χρηματικό βραβείο. Ξεχωριστή στιγμή, με την  ευκαιρία της συμπλήρωσης των 35 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου, αποτέλεσε η τιμητική επιβράβευση των 23 ιδρυτικών μελών και του Οξυώτη Κώστα Δ. Μπλέτσα, για την πολύπλευρη, πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του στο Σύλλογο.

Εξαιρετική και άκρως επαγγελματική ήταν η εμφάνιση της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου, που αυτή τη  φορά παρουσίασε αποκριάτικα χορευτικά δρώμενα  και τραγούδια από την περιοχή της Θεσσαλίας, κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα και ξεσηκώνοντας όπως πάντα τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, εκτός από τους παραπάνω αναφερθέντες επισήμους ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης, πρώην βουλευτής του δημοκρατικού κόμματος στην πολιτεία του Νιου Χαμσάιρ των ΗΠΑ και πρόεδρος εκλεκτόρων, αγαπητός φίλος του Συλλόγου Κρις Σπύρου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, Επαμεινώνδας Γκινής και Τσιούφη Ευ., ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γκαραβέλας, ο Πρόεδρος Τ.Δ. Οξυάς Λάμπρος Ευθυμίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εν Θεσσαλία Οξυωτών Ν. Αγχιάλου «Η ΟΞΥΑ» Χρήστος Ράπτης, ο Πρόεδρος του Λαογραφικού Αρχαιολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς «Το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας» Γεώργιος Καραβίδας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Μουζακιωτών, Ολυμπία Διαμαντοπούλου με μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Τριζολιωτών Λευτέρης Μπουκουβάλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καπασιωτών  Στέφανος Μητροπάνος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λεοντιτών «Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ» Δημήτριος Γρίβας, ο στρατηγός ε.α Γιάννης Καραϊσκος, ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας Ντίνος Κορδώσης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία της.




Total
0
Shares
Previous Article

Στον «αέρα» το συλλογικό πρόγραμμα της δακοκτονίας με ευθύνη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

Next Article

Δήλωση Αλεξάκου για το Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…