Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με ανανεωμένο πρόσωπο ο Α.Σ.Κ.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ρίχνεται το Σάββατο στη μάχη της Α

.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ρίχνεται το Σάββατο στη μάχη της Α2, υποδεχόμενος τον Κόροιβο (5 μ.μ.)

Με πίστη στις δυνάμεις του, με φιλοδοξίες, με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και με την ίδια φιλοσοφία, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ξεκινά το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας το απόγευμα του Σαββάτου, είναι ουσιαστικά η πρώτη γνωριμία της νέας ομάδας του Α.Σ.Κ. με το κοινό της πόλης μας.

Η περυσινή επιτυχημένη παρουσία της ομάδας στην παρθενική της χρονιά στην Α2 Εθνική, έφερε την ομάδα στη 10η θέση της τελικής κατάταξης, με μεγάλο ντεμαράζ νικών στο δεύτερο γύρο. Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσδοκίες, έστω κι αν η ομάδα χρειάστηκε στο τέλος να ανατρέψει τη σε βάρος της κατάσταση και να αποφύγει τελικά τα πλέι άουτ.

Το καλοκαίρι, η πρώτη ανανέωση ήταν αυτή του προπονητή, με το Γιάννη Τζήμα να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας. Ο Λαρισαίος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα το Φεβρουάριο, της έδωσε πνοή και ώθηση και την οδήγησε στην ανατροπή των δεδομένων και τελικά, στην απευθείας παραμονή. Μαζί του, παρέμεινε και ο άμεσος συνεργάτης του Κώστας Κομποδιέτας, ενώ το τεχνικό τιμ αλλά και όλη η υποστηρικτική ομάδα, ενισχύθηκαν με στόχο να μπει η ομάδα σε επαγγελματικές συνθήκες λειτουργίας. Η φιλοσοφία της ομάδας, τόσο της διοίκησης όσο και του αγωνιστικού τμήματος παραμένει εδώ και χρόνια η ίδια. Φιλοδοξία, προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και πρόοδο, αλλά ταυτόχρονα υγεία σε όλα τα επίπεδα, συνέπεια, βιωσιμότητα και ορθολογικές επιλογές.

Με γνώμονα αυτή τη νοοτροπία, έγινε και η κατάρτιση του ρόστερ, στο οποίο τελικά έγιναν και οι περισσότερες αλλαγές. Η αρχική επιδίωξη ήταν να παραμείνει ο κορμός της περυσινής ομάδας, κάτι που τελικά δεν ήταν εφικτό για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν τελικά εννιά παίκτες από την περυσινή ομάδα. Ο Α.Σ.Κ. σέβεται τις επιθυμίες του κάθε αθλητή και τις προτεραιότητές του, γι’ αυτό και ευχαριστεί όλους τους παίκτες της περυσινής ομάδας για την προσφορά τους και τους εύχεται υγεία και δύναμη στις νέες τους ομάδες.

Έτσι, από το ρόστερ της περασμένης περιόδου, αποχώρησαν τελικά εννιά παίκτες και παρέμειναν τέσσερις, ο αρχηγός Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Μαυρογιάννης που «προβιβάστηκε» σε δεύτερο αρχηγό, ο Καρδιτσιώτης Κώστας Παππάς και ο ταλαντούχος Γιώργος Νάκης. Από κει και έπειτα, σε συνεργασία της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, έγινε μεγάλη προσπάθεια για να στελεχωθεί η ομάδα με αθλητές με ταλέντο, προσωπικότητα και παράλληλα, με ήθος και αθλητικό χαρακτήρα που ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας. Συνολικά, στη θέση των εννιά παικτών που αποχώρησαν αποκτήθηκαν εννιά νέοι παίκτες, που για πρώτη φορά αγωνίζονται με την ομάδα μας. Ο τελικός απολογισμός ενός… δύσκολου καλοκαιριού είναι θετικός, καθώς η ομάδα δημιούργησε ένα μείγμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών. Από τη μια μεριά η προσωπικότητα και η εμπειρία, από την άλλη η διάθεση για διάκριση και η ενέργεια, είναι τα χαρακτηριστικά της φετινής ομάδας, η οποία… αποκαλύπτεται στο κοινό της πόλης μας το Σάββατο. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια, όπως χρόνος απαιτείται για να δει κανείς πως διαμορφώνονται οι ισορροπίες στο φετινό πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι πως στην ομάδα υπάρχει πίστη στις δυνάμεις της, μεγάλη προσμονή για το πρωτάθλημα, αλλά και χαρά που η σεζόν ξεκινά με εντός έδρας αγώνα και στο κλειστό της πόλης μας, το «παρών» θα δώσει στην πρεμιέρα ο καλύτερος συμπαίκτης της, ο φίλαθλος κόσμος της Καρδίτσας.

Οι μεταγραφικές κινήσεις

Παρέμειναν: Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Μαυρογιάννης, Κώστας Παππάς, Γιώργος Νάκης

Αποχώρησαν: Σεραφείμ Θέος (σε Ν.Α.Μεγαρίδας), Θάνος Καμαριώτης ( σε Ερμή Λαγκαδά), Στέφαν Τζόρτζεβιτς ( σε Χ.Τρικούπη Μεσολογγίου), Θωμάς Αμπαράς (σε Καστοριά), Γιώργος Λεπενιώτης (σε Γ.Σ.Φαρσάλων), Γιώργος Τριχόπουλος (σε Δόξα Λευκάδας), Σωκράτης Ψαρόπουλος (σε Τρίτωνα), Θοδωρής Τεπετίδης (σε Έσπερο Λαμίας).

Με υποσχετική ενός έτους μεταγράφηκαν οι Χρήστος Ζωιτσάκος ( σε Τιτάνες Παλαμά) και Άρης Κουρέπης (σε Γ.Σ.Γόμφων).

Ήρθαν: Κώστας Σαριμπαλίδης (από Α.Ε.Λάρισας), Γιάννης Παπαχρήστος (από Α.Ε.Λάρισας), Σπύρος Μαγκουνής (από Περιστέρι), Νίκος Κακλαμάνος (από Καστοριά), Δημήτρης Γράβας (από Δόξα Λευκάδας), Νίκος Καλλές (από Ερμή Αγιάς), Παναγιώτης Ερμείδης (από Απόλλωνα Πάτρας), Μπεν Μόκφορντ (από Λας Πάλμας – Ισπανία), Θοδωρής Καρράς (με δανεισμό από ΠΑΟΚ).

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ της περιόδου 2018-19

Τεχνικό Τιμ

Προπονητής: Γιάννης Τζήμας

Βοηθοί Προπονητές: Κώστας Κομποδιέτας, Γιάννης Μίσσας

Προπονητής ατομικής βελτίωσης: Γιάννης Χασιώτης

Προπονητής φυσικής κατάστασης: Χρήστος Χαλίτσιος

Υποστηρικτικό Τιμ

Τιμ μάνατζερ: Γιώργος Τσιαμούρας

Φροντιστές: Μάκης Παυλάκος, Κώστας Κατσαρός

Ιατρικό Τιμ

Ιατροί: Κωνσταντίνος Μπανιός,  Βασίλης Αμπράζης, Γιώργος Κομνός

Φυσικοθεραπευτές: Σέφης Κυρίτσης, Δημήτρης Κατσιούλας

Ρόστερ

ΑΘΛΗΤΗΣ                                            ΘΕΣΗ                     ΗΛΙΚΙΑ                  ΥΨΟΣ

Παναγιώτης Ερμείδης                   Γκαρντ                  20 ετών                                1.90 μ.

Γιώργος Μαυρογιάννης                               Γκαρντ                  26 ετών                                1.93 μ.

Νίκος Κακλαμάνος                         Γκαρντ                  37 ετών                                1.86 μ.

Κώστας Σαριμπαλίδης                   Γκαρντ                  32 ετών                                1.82 μ.

Κώστας Παππάς                               Γκαρντ                  21 ετών                                1.89 μ.

Μπεν Μόκφορντ                             Γκαρντ                  29 ετών                                1.88 μ.

Γιάννης Παπαχρήστος                   Φόργουορντ      38 ετών                                1.92 μ.

Σπύρος Μαγκουνής                        Φόργουορντ      32 ετών                                2.00 μ.

Γιώργος Νάκης                                 Φόργουορντ      20 ετών                                1.96 μ.

Δημήτρης Γράβας                           Φόργουορντ      25 ετών                                2.02 μ.

Βαγγέλης Παπαδόπουλος           Σέντερ                  34 ετών                                2.05 μ.

Θοδωρής Καρράς                            Σέντερ                  21 ετών                                2.09 μ.

Νίκος Καλλές                                     Σέντερ                  31 ετών                                2.11 μ.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου η εκδήλωση του ΚΑΠΗ Καρδίτσας

Next Article

Βραβεία «Μαρκατά» σε φοιτητές δημοσιογραφίας