Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

 Μεταξύ των εκλεγέντων στη νέα Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας η Λία Ρογγανάκη.

Lia roganaki 2019 slide

 Μεταξύ των εκλεγέντων στη νέα Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας ξεχωρίζει αυτή της δικής μας Λίας Ρογγανάκη.

Η γιατρός του Κέντρου Υγείας Μουζακίου που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών τώρα καλείται να αναλάβει καθήκοντα. Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας ελέγχει τις δαπάνες των έργων που γίνονται στην Θεσσαλία και καθορίζει την Αναπτυξιακή Στρατηγική της Περιφέρειας. Η επιλογή της γιατρού έγινε έπειτα από πρόταση του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Από μεριά μας δεν μένει παρά να  της ευχηθούμε σε αυτήν την νευραλγική θέση που τοποθετήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο της.




Total
0
Shares
Previous Article
kupello epsk

Τα ζευγάρια της 3ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΚ 2019/20!

Next Article
ipovrixia mousei Slide

Εγκαινιάστηκε το πρώτο και μοναδικό Κέντρο Ενημέρωσης Υποβρυχίων Μουσείων στη Χώρα της Αλοννήσου

Related Posts

paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…