Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μεταγραφικός «Σεισμός» στη Μαυραϊκή

 

Μεταγραφικός οργασμός στη Μαυραϊκή! Η Σοφαδίτικη ομάδα κάνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό πραγματοποίησε ούτε μία, ούτε δύο ούτε τρεις αλλά τέσσερις μεταγραφικές «βόμβες» που της αλλάζουν το αγωνιστικό επίπεδο και την καθιστούν αυτομάτως, φαβορί για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΚ!

Με δεδομένο ότι ο κορμός της περυσινής σεζόν, προεξάρχοντος του πρώτου σκόρερ της Α1 Ερασιτεχνικής, Ανδρέα Χαρίτου, θα παραμείνει, καθώς συμφώνησε για ανανέωση της συνεργασίας, η έλευση τον Βαγγέλη Μπαντή, Σωτήρη «μπουμ» Μπαντή», Δημήτρη Μπαντή και Βαγγέλη Φουντούνα εκτοξεύει τον πήχη των Μελανόλευκων που αποκτούν ποδοσφαιριστές ικανούς να αλλάξουν τα δεδομένα και σε ακόμη μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που συμμετέχει η ομάδα!

Οι τρεις από τους τέσσερις παραπάνω ποδοσφαιριστές ήταν παρόντες και πρωταγωνιστές στα πρόσφατα πλέι-οφ της Α’ ΕΠΣΚ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και όλοι τους σε μία παραγωγικότατη ηλικία που καθιστούν πλέον τη Μαυραϊκή πανίσχυρη για τη νέα σεζόν!

Το μέγεθος της αξίας των συγκεκριμένων παιχτών -πάντα για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου- θα λέγαμε ότι μεταφράζεται από τη δεδομένη ποιότητά τους να ενισχύσουν οποιαδήποτε ομάδα της Α’ Ερασιτεχνικής με πρωταγωνιστικές βλέψεις, κάνοντάς το όμως φέτος για την ομάδα από την οποία ξεκίνησαν τα ποδοσφαιρικά τους βήματα!

Ο Βαγγέλης Μπαντής είναι είναι 28 ετών και εκ των πιο καταλυτικών ποδοσφαιριστών την τελευταία διετία στη Δόξα Μάρκου. Ο πολυδιάστατος μέσος που αγωνίζεται στο δεξί και το αριστερό άκρο, με δημιουργικές αρετές αλλά και εκτελεστική δεινότητα, κατάφερε να πετύχει 17 γκολ και να είναι ο δεύτερος σκόρερ της Δόξας, πίσω από τον Μαντέλα τη σεζόν 2016-17 όταν οι «Μαυραετοί» κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ και την άνοδο στην Α’! Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, παρότι το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε, ο Μπαντής κατάφερε να είναι ακόμη πιο παραγωγικός σημειώνοντας 18 γκολ στην Α’ ΕΠΣΚ με τη φανέλα της Δόξας και άλλα 2 στα πλέι-οφ, σταματώντας στα 20! Η συμβολή του στην κατάκτηση της 3ης θέσης της ομάδας ήταν υπερπολύτιμη, με τον έμπειρο «άσσο» να αγωνίζεται πιο πριν στον ΑΟ Κυψέλης (2014-15) όταν έφτασε έως τα πλέι-οφ ανόδου στη Γ’ Εθνική, την ΑΕ Λεονταρίου, τον Ηρακλή Σοφάδων και τον Εθνικό Καρδίτσας.

Ανάλογη ήταν η προσφορά του Σωτήρη «μπουμ» Μπαντή στην ομάδα του Μάρκου, με τον ακούραστο μέσο να επιστρέφει στη Μαυραϊκή μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας του στη Δόξα! Ο μόλις 21 ετών δημιουργιός μέσος από τον Ιανουάριο του 2017 έως σήμερα αγωνίστηκε υπό την καθοδήγηση του Βάιου Ρουσούλη, έχοντας πετύχει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΚ (2016-17) και την είσοδο στα φετινά πλέι-οφ. Φέτος σκόραρε 11 φορές στην κανονική διάρκεια της Α’ Ερασιτεχνικής, έχοντας όμως πολύ πιο σύνθετο ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Τη σεζόν 2015-16 ο «μπουμ» ανήκε στη Δόξα Αμπέλου, με την οποία επίσης είχε καθοριστικό ρόλο για να φτάσει σε άλλη μία κατάκτηση πρωταθλήματος, αυτού της Β1 ΕΠΣΚ και μαζί στην άνοδο στην Α1. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μαυραϊκή και ακολούθησε παρουσία στον Ηρακλή Σοφάδων, πριν συνεχίσει στις ομάδες που αναφέραμε πιο πάνω, με τις οποίες μετρά τρεις ανόδους τα τελευταία δύο χρόνια!

Ο Βαγγέλης Φουντούνας φέτος ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, αγωνιζόμενος κυρίως ως σέντερ φορ και σκοράροντας 18 τέρματα στην κανονική διάρκεια της Α’ ΕΠΣΚ και άλλο ένα στα πλέι-οφ, ενώ βοήθησε τους «Κυανόλευκους» να φτάσουν έως και τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Το «θωρηκτό», κυρίως λόγω της σωματοδομής του μετρά συνεχόμενες παρουσίες σε ομάδες που πρωταγωνιστούν στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αποτέλεσε «βαρόμετρο» στις πορείες τους! Τη σεζόν 2016-17, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στη Δόξα Αμπέλου, βοηθώντας τα μέγιστα για την αξιόλογη πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα στην Α1 ΕΠΣΚ και σκοράροντας μαζί της 11 φόρες, έχοντας ανάλογη συνεισφορά στο δημιουργικό κομμάτι.

Την προηγούμενη χρονιά ο Φουντούνας ανήκε στον Ηρακλή Σοφάδων, σκοράροντας δύο φορές στο δρόμο των Σοφαδιτών προς τα πλέι-οφ πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣΚ. Ο Φουντούνας ξεκίνησε από τη Μαυραϊκή και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Αετού Σοφάδων. Ακολούθησε πορεία σε Εθνικό Καρδίτσας, Ατρόμητο Παλαμά και κάνει την αρχή στον τομέα της ενίσχυσης του Απόλλωνα ο οποίος προβλέπεται ιδιαίτερα δυναμικός και στη συνέχεια!

Τέλος, ο Δημήτρης Μπαντής είναι μόλις 17 ετών αλλά ήδη μετρά αξιόλογες παραστάσεις στο τοπικό ποδόσφαιρο με δυνατότητα να τις εμπλουτίσει.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετακόμισε από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου όπου βρισκόταν από το περασμένο καλοκαίρι στον Ηρακλή Σοφάδων τον Ιανουάριο, για να τον ενισχύσει στην προσπάθειά τους στην Α’ Ερασιτεχνική με μεγάλη επιτυχία, αφού ήταν βασικό στέλεχος στο ντεμαράζ 12 νικών των «Ροπαλοφόρων» που έφτασαν να διεκδικούν (έστω και μαθηματικά) θέση στα πλέι-οφ ανόδου! Ο ίδιος σκόραρε μία φορά στο περυσινό πρωτάθλημα και αγωνίζεται στα άκρα της αμυντικής και μεσαίας γραμμής. Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην Α1 ΕΠΣΚ με τη Δόξα Αμπέλου, ενώ, ένα χρόνο νωρίτερα ήταν στον Εθνικό Καρδίτσας και τη Β’ ΕΠΣΚ, όπου ήταν σε πολύ μικρή ηλικία από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων. Επίσης ο Δημ. Μπαντής έχει αγωνιστεί στη Μαυραϊκή.

karditsasportiva.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Next Article

2 νέα έργα προϋπολογισμού 12 εκατ. ευρώ για την πόλη του Βόλου