Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μεσίστιες οι σημαίες στο Δήμο Αργιθέας

 Η Αργιθέα πενθεί για τον τραγικό χαμό του δικού της τέκνου, του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα εν ώρα καθήκοντος στο δυστύχημα του Σαρανταπόρου. Ο Κυβερνήτης του ελικοπτέρου Ταγματάρχης (ΑΣ) Δημοσθένης Γούλας γεννήθηκε πριν 40 χρόνια στο Ανθηρό. Πατέρας του ο οδοντίατρος Γιώργος Γούλας και μητέρα του η Τάνια Γούλα. Παντρεμένος με την Αναστασία Νάκου με καταγωγή από το Βλάσι απέκτησαν δύο κόρες. Διέμενε στη Λάρισα και υπηρετούσε στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.

 Αγαπούσε πάρα πολύ την Αργιθέα και το Ανθηρό. Όταν του δινόταν ευκαιρία πραγματοποιούσε πτήσεις πάνω από το αγαπημένο του Ανθηρό και τα βουνά της Αργιθέας.

 Με απόφαση του δημάρχου κ. Λάμπρου Τσιβόλα κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στο Δήμο Αργιθέας και οι σημαίες σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες κυματίζουν μεσίστιες.

 Ο Δήμαρχος εκ μέρους του Δήμου Αργιθέας και όλων των Αργιθεατών εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των τεσσάρων αξιωματικών, Υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και του Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή. Εύχεται πλήρη και ταχεία ανάρρωση στη διασωθείσα Αρχιλοχία (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα.




Total
0
Shares
Previous Article

Δήλωση του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσού για τον χαμό των γενναίων Ελλήνων στρατιωτικών

Next Article

Β. Τσιάκος: Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού