Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μελέτη Λαζαρίδη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Διαβεβαίωση για ένταξη της αναθεώρησης και επικαιροποίησης της

Tην διαβεβαίωση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργου Δέδε  για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της αναθεώρησης και επικαιροποίησης της μελέτης Λαζαρίδη σε ότι αφορά τα αρδευτικά Σμοκόβου, μετέφερε στο Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Σε συνάντηση που είχαν οι κκ Αγοραστός και Σκάρλος συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή του Δήμου Σοφάδων καθώς και η συνεργασία του περιφερειάρχη με τον κ. Δέδε για ζητήματα της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Αγοραστός τόνισε ότι υπήρξε η διαβεβαίωση από πλευράς υπουργείου για ένταξη του έργου ύψους 3,5 εκατ. ευρώ στο ΠΔΕ.

Για το συγκεκριμένο έργο άλλωστε υπήρξε διπλή δέσμευση από την ηγεσία του υπουργείου καθώς ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών  κ. Χρήστος Σπίρτζης τόσο από τα Τρίκαλα όσο και πρόσφατα στο Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Λάρισα, διαβεβαίωσε για την ένταξη της αναθεώρησης και επικαιροποίησης της μελέτης Λαζαρίδη στο ΠΔΕ.

Όπως σημείωσαν οι κκ Αγοραστός και Σκάρλος το έργο που θα δώσει «ανάσα» στον αγροτικό πληθυσμό είναι η ολοκλήρωση των κλειστών δικτύων άρδευσης από τη λίμνη Σμοκόβου, καθώς θα ν μειωθούν σημαντικά τα έξοδα των παραγωγών.




Total
0
Shares
Previous Article

Δήλωση ικανοποίησης του Δημάρχου Καρδίτσας για εντάξεις έργων

Next Article

Κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης