Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μεγάλη πρεμιέρα για το Γ.Σ.Μουζακίου κ’ Περιχώρων “Γ.Πασιαλής” στο μπάσκετ

Με το δεξί και με μεγάλη νίκη απέναντι στην Ελπίδα Αγίου Γεωργίου

Με το δεξί και με μεγάλη νίκη (55-50) απέναντι στην ομάδα της Ελπίδας Αγίου Γεωργίου, στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας, επανεμφανιζόμενη μετά από πολλά χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.

Παρά το άγχος της πρεμιέρας και με δύο σημαντικές ελλείψεις για την ομάδα του Μουζακίου, που αγωνίστηκε μπροστά σε 150 περίπου φιλάθλους, το πρώτο 10λεπτο βρήκε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 10-16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Μουζακίου, βρίσκοντας σιγά σιγά τα πατήματα της, πίεσε περισσότερο και κατάφερε να προηγηθεί με 13-12 (αποτ. 10′), να μείνει κοντά στο σκορ και να κλείσει το ημίχρονο με 23-28. Στα ίδια επίπεδα ήταν και το 3ο δεκάλεπτο, με την ομάδα μας να βρίσκει περισσότερες επιθετικές λύσεις, όμως οι φιλοξενούμενοι με σουτ από την περιφέρεια κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά και να κλείσουν την τρίτη περίοδο προηγούμενοι με 4 πόντους (36-40). Στο 4ο δεκάλεπτο η πολύ καλή άμυνα του Γ.Σ. Μουζακίου περιόρισε επιθετικά τους παίχτες της Ελπίδας και σε συνδυασμό με την βελτιωμένη επιθετική λειτουργία της ομάδας, αλλά και τη σημαντική βοήθεια του κόσμου, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πανηγυρίσουν μία μεγάλη νίκη στην οποία συνέβαλλαν όλοι οι παίχτες.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που κάνανε μία καλή αρχή και δώσανε μεγάλη χαρά στον αθλητικό και φίλαθλο κόσμο στην περιοχή του Μουζακίου.
Είμαστε βέβαιοι πως στο μέλλον θα πανηγυρίσουμε ανάλογες νίκες και πολλές διακρίσεις σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου!!!

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:10-16, 23-28, 36-40, 55-50

Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»: (Κ. Ναούμ): Νάσιος, Πλακιάς, Μαγαλιός, Γρηγορίου, Τζιωρτζιώτης, Πεσλής, Καλλιώρας, Μπαλατσούκας, Παπουτσής, Ματρακούκας, Πλιάκος, Φωτίου

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός για τον Σύλλογο όπου παρεβρέθησαν, σύσσωμο το Δ.Σ., τα παιδιά από τις ακαδημίες και τις ομάδες όλων των τμημάτων του Συλλόγου και πολλοί γονείς. Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου κ’ Περιχώρων “Γεώργιος Πασιαλής” εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ενεργοποιήσαμε ξανά όλα τα τμήματα με εγγραφές στις ομοσπονδίες (ΕΣΚΑΘ, ΕΟΠΕ, ΣΕΓΑΣ) και πλέον μπορούμε να λάβουμε μέρος σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα αθλήματα, ξεκινώντας μια νέα πορεία για το Σύλλογο.

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων της περιοχής που αγαπάμε τον αθλητισμό και θέλουμε να δημιουργήσουμε εκ νέου μια μεγάλη κοιτίδα αθλητισμού στο Μουζάκι. Μέλημα και προσπάθεια μας είναι να φτιάξουμε αθλητικές βάσεις, με ακαδημίες σε Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβο και σε άλλα αθλήματα. Σκοπός μας είναι να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, να δώσουμε μια υγιή διέξοδο στα παιδιά από την μοντέρνα μάστιγα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, τάμπλετ και κινητών και να κάνουμε την προσπάθεια μας ένα μικρό σκαλοπάτι, για τα παιδιά που έχουν ταλέντο να ανέβουν ψηλά. Μέσα από τον αθλητισμό να μάθουμε να συνεργαζόμαστε να είμαστε ομάδα, να κερδίζουμε να χάνουμε αλλά ποτέ να μη σταματάμε να αγωνιζόμαστε.

Ο Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» έχει πολύ μεγάλη ιστορία στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας και έχει αναδείξει πολύ μεγάλους αθλητές με διακρίσεις εντός και εκτός της Ελλάδας.

Ο μεγάλος πρωτεργάτης όλης αυτής της προσπάθειας και ο μεγάλος δάσκαλος ήταν ο Φίλιππος Πλακιάς. Ο άνθρωπος που η περιοχή μας του οφείλει απεριόριστο σεβασμό για το έργο του στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Με σεβασμό και εκτίμηση στην ιστορία του Γεωργίου Πασιαλή και του Φίλιππου Πλακιά θα κάνουμε προσπάθεια να ξαναφέρουμε το Σύλλογο στη θέση που του αξίζει.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Δήμο Μουζακίου και το Νομικό πρόσωπο του Δήμου για τη συνεργασία μας, αλλά και τους ανθρώπους του γηπέδου και του κλειστού γυμναστηρίου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλες τις επιχειρήσεις που από το υστέρημά τους βοήθησαν μέχρι σήμερα με χορηγία το Σύλλογο, αλλά και τους υπόλοιπους που θα βοηθήσουν στη συνέχεια, όπως και τον κόσμο της περιοχής μας για τη στήριξή του, για να καταφέρουμε όλοι μαζί να φτάσουμε ξανά το Σύλλογο όλων μας στο επίπεδο που του αρμόζει.

Ευχαριστούμε όλους όσους μέχρι σήμερα συμμετείχαν στη διοίκηση του Συλλόγου, τους αθλητές που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν για το Σύλλογο και τους Προπονητές.
Τους γονείς και τα παιδιά που συμμετέχουν στα τμήματα του συλλόγου.

Η αντρική ομάδα μπάσκετ θα είναι το παράδειγμα για τις ακαδημίες μας και καλούμε όλους να στηρίξετε την ομάδα μας σε κάθε της αγώνα εντός και εκτός και με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.”

Η νέα προσπάθεια αυτή γίνεται με μεράκι και ομαδική δουλειά από το νέο ΔΣ που η σύνθεσή του έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ηλίας Γκαραβέλας
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Πολύζος
Γενικός Γραμματέας: Στέργιος Παΐδας
Ειδικός Γραμματέας: Λάμπρος Πλακιάς
Ταμίας: Θεόδωρος Πλακιάς
Γενικός Αρχηγός: Στέργιος Κούρτης
Έφορος υλικού: Πολυχρόνης Τσιτσώνης
Μέλος: θωμάς Κωτσός
Μέλος: Νίκος Πολίτης

Τέλος συνεργαστήκαμε με τους καλύτερους προπονητές ανά άθλημα και σας τους παρουσιάζουμε:

Προπονητής Μπάσκετ:  Ναούμ Κώστας
Προπονητής Βόλεϊ: Θάνος Αντώνης
Προπονητής Στίβου: Ευθυμίου Τομμης

Με τιμή
ΤΟ Δ.Σ.

pasialis-elpida-3

pasialis-elpida-2

pasialis-elpida-4

pasialis-elpida-5

pasialis-elpida-1

pasialis-elpida-6

pasialis-elpida-7

pasialis-elpida-8

pasialis-agiasmos-4

pasialis-agiasmos-3

pasialis-agiasmos-1

pasialis-agiasmos-2




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Μουζάκι

Next Article

Κακή η εμφάνιση της ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας - Ήττα από τα Καλογριαννά