Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μεγάλη η επιτυχία της 1ης επίσημης παρουσίασης του Meteora Wrestling Academy

Το  Meteora Wrestling Academy παρουσιάστηκε επίσημα, την Πέμπτη 11 Μαΐου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.

Στην επίσημη πρώτη παρουσίαση το παρόν και τη στήριξη τους, έδειξαν με την παρουσία και το λόγο τους, Εκπρόσωποι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Τρικκαίων, του Δήμου Καλαμπάκας, αλλά και το Εργαστήριο Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Επίσης, παρών στην παρουσίαση ήταν και ο Κοσμήτορας του Τμήματος κ. Γιάννης Κουτεντάκης, ο οποίος χαιρέτησε την πρωτοβουλία δημιουργίας πάγκόσμιου camp πάλης στην Καλαμπάκα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος, αν και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, έστειλε επιστολή στήριξης του όλου εγχειρήματος και δήλωσε δυναμικό παρόν σε ότι κι αν χρειαστεί η διοργάνωση.

Πέρα από την παρουσίαση των αθλητικών δραστηριοτήτων που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του camp, παρουσιάστηκαν επίσης και μέρος των πολιτιστικών δρώμενων που θα λάβουν χώρα την ίδια περίοδο για τους συμμέτέχοντες, που σκοπό έχουν να αναδείξουν την ιστορικότητα του αθλήματος της πάλης και να αναδείξουν την περιοχή γενικότερα. Την επιμέλεια των πολιτιστικών δράσεων έχει αναλάβει το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτισμού.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην παρουσίαση συμφώνησαν πως τέτοιου είδους εγχειρήματα προβάλουν όχι μόνο τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και το νομό Τρικάλων, μετατρέποντας τον σε πόλο έλξης τουριστών από όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται εναλλακτικές ευκαιρίες προβολής του.

Το camp θα γίνει στην Καλαμπάκα από 6 έως 13 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://meteorawrestlingacademy.gr/ ή να απευθύνεστε στο email: info@meteorawrestlingacademy.gr.

Διοργάνωση:

diorganosi




Total
0
Shares
Previous Article

Κώστας Τσιάρας: Φουσκωμένοι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ για τους πολίτες

Next Article

Στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας βουλευτές και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας

Related Posts