Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου με στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους άπορους δημότες του.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς επίσης και η προσφορά τροφίμων τόσο από εκείνους που παρακολούθησαν τους αγώνες όσο και από επιχειρήσεις τόσο του Μουζακίου όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Το τουρνουά ξεκίνησε με τον αγώνα Τρικάλων και Α.Σ. Καρδίτσας, όπου το υψηλό επίπεδο των αγωνιζομένων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Τρικάλων που δικαιολόγησε με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή της στο μεγαλύτερο εθνικό πρωτάθλημα της χώρας μας (Α1). Ο Α.Σ. Καρδίτσας από την πλευρά του απέδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι του αξίζει μεγαλύτερη κατηγορία από τη Β’ Εθνική που αγωνίζεται σήμερα.

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν οι ομάδες του Πασιαλή και των Γόμφων που απέδειξαν ότι η δουλειά που γίνεται από τους προπονητές και τις διοικήσεις των είναι σε βάθος και προωθεί το μπάσκετ στην περιοχή μας.

Στην ανάπαυλα των αγώνων ο Δήμος Μουζακίου απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στις ομάδες που συμμετείχαν ευχαριστώντας τες για τη συμμετοχή τους. Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός  απένειμε την πλακέτα στον πρόεδρο των Τρικάλων κ. Φρύδα, η πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμός Αθλητισμός κ. Ρούσσα στον πρόεδρο του ΑΣΚ κ. Δεληγιάννη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Σερίφης στον πρόεδρο του Πασιαλή κ. Γκαραβέλα και ο πρόεδρος του Πασιαλή κ. Γκαραβέλας στον πρόεδρο των Γόμφων κ. Μπράμη.

Παράλληλα ο εμπορικός σύλλογος έδωσε δώρο σ’ όλους τους παίκτες από μία τσάντα με τοπικά προϊόντα.

Η πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμός Αθλητισμός κ. Ρούσσα που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης στο χαιρετισμό της ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, όπως επίσης και τους συμμετέχοντες σ’ αυτό που πρόσφεραν τρόφιμα για τους άπορους δημότες.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του φιλανθρωπικού αγώνα, καθώς ο αθλητισμός συνεισφέρει στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της  περιοχής «Είναι σπουδαίο που έχουμε σήμερα κοντά μας ομάδες όπως τα Τρίκαλα που αγωνίζονται στην Α1 κατηγορία και τον ΑΣΚ που αγωνίζεται στη Β Εθνική. Παράλληλα η συμμετοχή των δικών μας ομάδων του Πασιαλή και των Γόμφων δίνουν και τοπικό χρώμα στο τουρνουά. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το Μουζάκι ως κέντρο αθλητικών δραστηριοτήτων της ευρύτερης περιοχής και το κλειστό γυμναστήριο είναι ένα μεγάλο κεκτημένο για το Δήμο μας. Ευχαριστώ θερμά την πρόεδρο του Ν.Π. Αθλητισμός Πολιτισμός κ. Ρούσσα, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου κ. Σερίφη, τις διοικήσεις, τους προπονητές και τους παίκτες των ομάδων που παίρνουν μέρος στο τουρνουά μας και βοηθούν στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να βοηθήσουμε τους αδύναμους συμπολίτες μας. Επίσης να ευχαριστήσω τις επιχειρήσεις της περιοχής μας για την ευγενική του προσφορά και τέλος την πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη και το προσωπικό της διότι θα αναλάβουν την ευθύνη διανομής των τροφίμων» κατέληξε ο κ. Κωτσός

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Σερίφης επεσήμανε ότι ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο του τεχνόδρομου και ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τις συμμετέχουσες ομάδες όπως επίσης και τους δημότες που βοηθούν στην κατεύθυνση της κοινωνικής προσφοράς.

Τους αγώνες μεταξύ άλλων παρακολούθησαν η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βράντζα, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τόλια, η Αντιδήμαρχος κ. Τσιούφη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μουζακίου κ. Πούπης και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στο Μουζάκι

[espro-slider id=31417]

[espro-slider id=31426]

[espro-slider id=31438]

[espro-slider id=31449]

[espro-slider id=31465]




Total
0
Shares
Previous Article

Ιερά Αγρυπνία για τις Βασιλικές ώρες των Θεοφανείων

Next Article

Γεύμα Αγάπης από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων