Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός της Γ’ Λυκείου Πύλης

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός της Γ’ Λυκείου Πύλης το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο Hotel Mouzaki Palace, αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική κατακλύζοντας την αίθουσα του Κέντρου σε χαλεπούς καιρούς.

Η εκδήλωση άρχισε με πολύ μουσική λαϊκή και δημοτική από την ορχήστρα που την πλαισίωναν οι Καλλιτέχνες, Ηλίας Τζερεμές στο κλαρίνο, Παναγιώτης Παπακώστας κιθάρα τραγούδι, Γεώργιος Μπακλαβάς ντραμς, Αργύρης Κυριάκος Αρμόνιο, Μίλτος Κρανιάς μπουζούκι, λαούτο, μπαγλαμά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το Χορευτικό Τμήμα του Λυκείου που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς του Τόπου μας, υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή της Φυσικής Αγωγής κ. Χρήστου Κουβέλη, εντυπωσιάζοντας όλους.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του 15μελούς μαθητής Σπύρος Βοιτσίδης ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο και τους επισήμους για την παρουσία τους, στην εκδήλωση τονίζοντας τον σκοπό που έχει πέρα από το ψυχαγωγικό μέρος έχει και την οικονομική ενίσχυση για την 5ήμερη εκδρομή μας.

Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμο Πύλης για την στήριξη και του χορηγούς της εκδήλωσης.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό ο Δ/ντής του Σχολείου κ. Δημ. Μαγγούτης που ευχαρίστησε τον κόσμο και ιδιαίτερα του γονείς που παρευρέθηκαν στον χορό των παιδιών τους.

Κατόπιν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας κ. Άρης Τζάνης στην ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά “Αισθάνομαι δέος που βρίσκομαι μπροστά σας. Μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα για καλή πρόοδο και καλή χρονιά. Είναι αλήθεια στα δύσκολα χρόνια που περνά η Χώρα μας εσείς είστε το φώς και η ελπίδα για ένα καλλίτερο αύριο. Ο Δήμος Πύλης θα είναι στο πλευρό σας σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες. Θα κάνουμε ότι πρέπει για την συμμετοχή όλων των παιδιών στην εκδρομή μιλώντας με τους γονείς και Καθηγητές. Σας εύχομαι Καλή πρόοδο καλή Χρονιά.”

Συνεχίστηκε ο χορός με πολύ κέφι όπου τα νιάτα του Λυκείου Πύλης γέμισαν την πίστα του κέντρου, υπό τον ήχο της εξαίρετης Δημοτικολαικής ορχήστρας.

Υπήρχε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα που πρόσφεραν τα καταστήματα της Πύλης και της ευρύτερης περιοχής.

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Άρης Τζάνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Πύλης κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης , ο Δ/ντής του Λυκείου Πύλης Δημήτριος Μαγγούτης, ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης.

Αλέκος Τζήμας

DSC07117

DSC07120

DSC07098

DSC07100

DSC07099

DSC07102

DSC07103

DSC07104

DSC07105

DSC07112

DSC07115

DSC07121

DSC07123




Total
0
Shares
Previous Article

Το ΣΔΕ Καρδίτσας σε θεατρική παράσταση του θεάτρου "ΟΨΕΙΣ"

Next Article

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ολύμπιον Θεσσαλίας

Related Posts

Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…
dimotiko simvoulio Larisas 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς…
Perifereiako simvoulio Thessalias 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας»

Αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας