Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μεγάλες συγκεντρώσεις του υποψ. Βουλευτή Καρδίτσας της Ν.Δ. σε Λάρισα και Βόλο

sigentrwseis kotsos slide

Γ. Κωτσός: Νέες και καλά αμειβόμενες δουλειές με ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας!

Κάθε μέρα που περνάει, ενισχύεται ολοένα και περισσότερο στο Νομό Καρδίτσας το «ρεύμα» στήριξης της υποψηφιότητας του Γιώργου Κωτσού για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Εκτός από τους κατοίκους των χωριών της περιοχής μας και οι ετεροδημότες δείχνουν έμπρακτα την πρόθεσή τους να προσέλθουν στις κάλπες της 7ης Ιουλίου και να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία για κυβέρνηση της χώρας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να εκλέξουν νέο βουλευτή του Νομού μας τον Γ. Κωτσό.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος βουλευτής σε μεγάλες συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε στο Βόλο και στη Λάρισα, εισέπραξε την σιγουριά των συντοπιτών του ότι στις ερχόμενες εθνικές εκλογές η Ν.Δ. θα αναδειχθεί αυτοδύναμη κυβέρνηση και ότι ο ίδιος θα εκπροσωπεί πλέον το Νομό μας στην επόμενη Βουλή!

Ο ίδιος ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους συντοπίτες του για την δυναμική στήριξή τους ενώ, στη διάρκεια των ομιλιών του για το μέλλον του Ν. Καρδίτσας και της χώρας μας, τόνισε την ανάγκη να ενισχυθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία, διότι όπως επισημαίνει συνεχώς και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθούν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Εξάλλου – πρόσθεσε – τα οφέλη αυτής της πολιτικής επιλογής θα είναι πολλαπλά για την καταπολέμηση της ανεργίας, για να ορθοποδήσει το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, για την αύξηση της κατανάλωσης, για την τόνωση των κρατικών εσόδων, για τη δημιουργία δημοσιονομικού χώρου προκειμένου να μειωθεί η σημερινή δυσβάσταχτη φορολογία των ελληνικών νοικοκυριών, αλλά και για την ψυχολογία της αγοράς, καθώς θα απελευθερωθεί η μεγάλη δημιουργικότητα των Ελλήνων.

«Έχουμε έτοιμο ένα ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου» επισήμανε ο κ. Κωτσός και συνέχισε: «Είναι ένα ρεαλιστικό, πολλαπλά μελετημένο και πλήρως κοστολογημένο πλάνο διακυβέρνησης το οποίο έχει ως κύριες κατευθύνσεις:

  • τη συνεργατικότητα
  • την ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας
  • την καινοτομία
  • την ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των παραγομένων προϊόντων και υπηρεσιών
  • τη μείωση της φορολογίας
  • τη στήριξη των εισοδηματικά αδυνάτων
  • την πάταξη της διαφθοράς, της ανομίας και της εγκληματικότητας
  • τη δημιουργία ενός νέου κράτους που θα υπηρετεί πραγματικά τις ανάγκες των πολίτων και όχι τις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών, που θα προστατεύει τα συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαιώματα των πολιτών για την ασφαλή διαβίωσή τους στην πατρίδα μας.

Έχω υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση πάρα πολλά χρόνια και η εμπειρία μου από τις επαφές και συζητήσεις με πολλούς υπουργούς, βουλευτές και κρατικούς αξιωματούχους, με έχει διδάξει ότι το μικρότερο και άκρως αποτελεσματικό κράτος είναι το «κλειδί» για την τελική επιτυχία, καθώς:

  • Θα εξοικονομηθούν πόροι στήριξης των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων – με δημιουργικούς και όχι επιδοματικούς όρους (όπως έκανε μέχρι τώρα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ).
  • Θα απεμπλακούν οι Έλληνες από το απελπιστικό καθεστώς των δυσβάσταχτων φόρων και της βιοποριστικής παρακμής.
  • Θα αποκτήσει η αυτοδιοίκηση αντικειμενική ελευθερία υλοποίησης τοπικών πολιτικών, έργων και δράσεων, εξελισσόμενη στο ιδανικότερο κρατικό πολυεργαλείο επίλυσης των πρακτικών προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών.
  • Θα ανοίξει ο δρόμος για την υλοποίηση δυναμικών εγχώριων και ξένων επενδύσεων που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος για να βρουν δουλειά οι νέοι μας, αλλά και οι άνεργοι συμπολίτες μας και να ορθοποδήσουν η ελληνική οικονομία και το ασφαλιστικό μας σύστημα».

Κλείνοντας ο κ. Κωτσός υπογράμμισε πως οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι η μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή της επικίνδυνα ανίκανης σημερινής κυβέρνησης, αφού μόνο έτσι θα απαλλαγεί η κοινωνία μας από τον άκρατο λαϊκισμό και την ανορίοτη δημαγωγία της ΔΗΘΕΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ που έχει φέρει τους Έλληνες σε κατάσταση απόγνωσης!




Total
0
Shares
Previous Article
Sofia Tolia neadimokratia

Το πρόγραμμα επισκέψεων της υποψήφιας Βουλευτή Καρδίτσας κ. Σοφίας Τόλια

Next Article
Τσιάρας Κωνσταντίνος

Πρόγραμμα του Υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”