Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μαραθώνιος του Σιμορέλη από την Αθήνα στο Μαυρέλι

Μαραθώνιο έκανε την Κυριακή ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Χρήστος Σιμορέλης, από την Αθήνα στο Μαυρέλι Καλαμπάκας, γα να παρευρεθεί σε συνάντηση για ένα μείζον τοπικό ζήτημα που αφορά το νερό της περιοχής.

Στην συζήτηση πήραν μέρος οι πολίτες, αυτόδιοικητικά στελέχη και βουλευτές, με σκοπό να συζητήσουν και να προτείνουν λύσεις, έπειτα από πρόσκληση της Επιτροπής Νερού των Κατοίκων της περιοχής. Στην τοποθέτηση του ο Βουλευτής τόνισε την ανάγκη να μπει σε προτεραιότητα η επίλυση αυτού του προβλήματος και δεσμεύτηκε ότι θα αναδείξει το θέμα στους αρμόδιους. Επιπλέον συμπλήρωσε ότι ο Δήμος Καλαμπάκας, μέσω της αποκεντρωμένης περιφέρειας, οφείλει να τρέξει αυτό το ζήτημα και να γίνει μελέτη από ειδικούς.

Στο τέλος της διαδικασίας αποφασίστηκε να ζητηθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Θεσσαλίας να στείλει ειδικούς επιστήμονες να συντάξουν μελέτη και να προτείνουν λύση και οι Βουλευτές να προωθήσουν τη μελέτη, για να χρηματοδοτηθεί το έργο όσο το δυνατόν συντομότερα.




Total
0
Shares
Previous Article

Την επόμενη εβδομάδα η 10ήμερη εκδρομή στην Ελληνικότητα της Νοτίου Ιταλίας

Next Article

Το Ποτάμι: Και επιτέλους, ιστορία μπορεί να μην επιβάλει ο κ. Φίλης αλλά δεν θα την επιβάλλουν και οι γνωστοί-άγνωστοι της πατριδοκαπηλείας