Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μαραθώνιος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

 

Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων, το Olympus Tunnel Festival Αιγάνης 2018 φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα αποκεντρωμένο πολιτιστικό πόλο ανάπτυξης, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη διαμέσου ενός ισορροπημένου προγράμματος το οποίο καλύπτει το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου (!) περιλαμβάνοντας συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, κινηματογράφο, βιβλιοαφηγήσεις, καθώς και άλλες πρωτότυπες και συνάμα παραδοσιακές εκδηλώσεις. Η καλλιτεχνική ταυτότητα του φεστιβάλ αναπτύσσεται σύμφωνα με τους άξονες πλουραλισμός και έμφαση στην τοπική καλλιτεχνική δραστικότητα. Άνοιγμα τις ακτίνας του κύκλου πολιτιστικής επιρροής του και ταυτόχρονα, στόχευση στα πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής της Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα ξεκινάει την Πέμπτη 5 Ιουλίου με την παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου «Από το Γάμο στο Διαζύγιο;». Την επόμενη μέρα (Παρασκευή 6 Ιουλίου) θα γίνει μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον Στέλιο Καζαντζίδη (θα πλαισιώσουν την εκδήλωση ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργος Λιάνης και η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου). Οι επόμενες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επισκέψεις σπουδαίων καλλιτεχνών (Άννα Βαγενά, Θοδωρής Αθερίδης) και σπουδαίες συμπράξεις με καλλιτέχνες και θεσμούς σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο (Με θέα στο Αιγαίο). Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο Θέατρο της Αιγάνης.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Πολιτιστικός – Μορφωτικός Σύλλογος Αιγάνης.
Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Τεμπών και του Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο».

Χρυσός Χορηγός είναι ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.
Χορηγοί: Ξενοδοχείο Golden Sun-Μεσάγκαλα, ΕΝΑΛΟΣ Συμβουλευτική, Gallaria(Γαλαρία)-Παραλία Παντελεήμονα, Sideris Photography, Ξενοδοχείο Poseidon Palace-Λεπτοκαρυά, Ταβέρνα Όλυμπος-Παλαιός Παντελεήμονας.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, TRT Θεσσαλική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, Ραδιόφωνο ΜΗΝΥΜΑ 107.7, Κινηματογραφική Ιστοσελίδα iCINEMAN.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο Νίκος Αρτινός
Υπεύθυνος Επικοινωνίας είναι ο Χρήστος Γενιτσεφτσής.




Total
0
Shares
Previous Article

Μία Διαδραστική Μουσική Παράσταση

Next Article

Ο "Καραϊσκάκης" στους Αγίους Αναργύρους Λαγκαδίου

Related Posts