Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μαζεύουμε καπάκια για τον Γιώργο Σακκά

Ο Δήμος Καρδίτσας στηρίζει την πρωτοβουλία του Πολιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Μάρκου

Την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μάρκου που συγκεντρώνει πλαστικά καπάκια από μπουκάλια νερού, χυμών, αναψυκτικών κ.λ.π. που θα ανακυκλωθούν με αντάλλαγμα την προμήθεια τεχνητών μελών για τον συμπατριώτη τους Γιώργο Σακκά, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, στηρίζει έμπρακτα και ο Δήμος Καρδίτσας.

Την Τετάρτη 14/12 στο χώρο του πρώην 1ου Λυκείου Καρδίτσας η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης κ. Ελ. Αντωνίου παρέδωσε σε αντιπροσωπεία του Συλλόγου μια μεγάλη ποσότητα από πλαστικά καπάκια που είχαν συγκεντρωθεί το τελευταίο διάστημα από τους διάφορους χώρους συλλογής τους, κυρίως σε δημοτικά κτήρια και σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκαίδευσης του Δήμου.

Υπενθυμίζεται οτι πριν από δυο περίπου μήνες τα καπάκια που είχαν συγκεντρωθεί στους χώρους συλλογής τους στους Δήμους Καρδίτσας και Παλαμά, τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, καθώς και τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης είχαν ανταλλαχθεί με αναπηρικό αμαξίδιο που παραδόθηκε σε νεαρό συμπολίτη μας.




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτική συνάντηση για την οικιακή κομποστοποίηση στο Δήμο Πύλης

Next Article

1200 γεύματα καθημερινά θα παρέχονται σε μαθητές 18 σχολείων του Δ. Τρικκαίων δωρεάν

Related Posts