Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις ιστορίας των Οξυωτών !

Στην αίθουσα παιδείας και πολιτισμού, του πρώην Δημοτικού Σχολείου στο κέντρο  της Οξυάς, θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα του Συλλόγου Απανταχού Οξυωτών Ν. Καρδίτσας «Ο Άγιος Δημήτριος», στο οκταήμερο 8 μέχρι 15 Αυγούστου 2016, η αναβληθείσα από πέρυσι, Έκθεση – Διαγωνισμός παλαιάς φωτογραφίας, με θέμα: “Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις ιστορίας των Οξυωτών”.

Η εντυπωσιακότερη φωτογραφία, που θα φιλοξενηθεί στην έκθεση, θα βραβευθεί με  χρηματικό ποσό. Η ανάρτηση των φωτογραφιών στην έκθεση θα γίνει, μετά από σκανάρισμα, αναλογικά και σε μέγεθος φύλλου Α4 ή Α5.

Μαζί με τις φωτογραφίες, για την αξιολόγηση, οι ενδιαφερόμενοι, να επισυνάπτουν σύντομο ιστορικό στο οποίο να περιέχονται τα παρακάτω στοιχεία:

Κάτοχος φωτογραφίας

Χρονολογία λήψης και φωτογράφος

Θεματολογία

Στοιχεία εικονιζομένων

Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνούν μέχρι την 20η Ιουλίου 2016, στα τηλέφωνα 6947-272152 και 6944-560408.

Το κόστος σκαναρίσματος και εκτύπωσης θα βαρύνουν το Σύλλογο, ενώ οι πρωτότυπες φωτογραφίες θα επιστρέφονται άμεσα. Με την έγκριση των κατόχων και έξοδα του Συλλόγου, οι φωτογραφίες που θα εκτεθούν με σύντομο ιστορικό, αφού  κατηγοριοποιηθούν θα εκδοθούν σε άλμπουμ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στον περιβάλλοντα χώρο του κτηρίου σχεδιάζεται να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις ψυχαγωγικού και ενημερωτικού χαρακτήρα.

σχολειο_oksia_1
Mαθητές με το δάσκαλό τους Δημήτριο Μπεργιάννη, στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Οξυάς, στα μέσα της δεκαετίας του 1950



Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη του Σεαν Καρδίτσας στο χώρο εκπαίδευσης της ΣΜΥ στο Λιτόχωρο

Next Article

Δεύτεροι Διασυλλογικοί Αγώνες Παιδικής Αναρρίχησης από τον Ο.Π.Ο.Π.