Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Στις μαθήτριες και τους  μαθητές των Λυκείων του Νομού μας που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπ/ση, θέλουμε να ευχηθούμε από καρδιάς δικαίωση των κόπων τους, να έχουν δύναμη και  Καλή Επιτυχία!

Η γνώση, η επιμονή, η αγωνιστικότητα, η υπομονή και η αισιοδοξία είναι τα εφόδια σας, για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία των εξετάσεων.

Κυνηγήστε με πάθος τα όνειρά σας για ένα νέο κύκλο ζωής και σπουδών. Η κοινωνία μας, όσο και αν ταλανίζεται από την κρίση, έχει ανάγκη από νέους με μόρφωση, ποιότητα και στόχους, που επιθυμούν το καλύτερο και το υψηλότερο, ατομικά και συλλογικά.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι παρά μόνο μία από τις πολλές μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

Θέλουμε, επίσης, να ευχηθούμε δύναμη και στις οικογένειές σας, που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, όπως και στους εκπαιδευτικούς, που έδωσαν και δίνουν το δικό τους αγώνα για την σωστή προετοιμασία σας.

Ξέρουμε, όμως, πολύ καλά ότι αυτές οι εξετάσεις είναι μια δοκιμασία με τεράστιο ψυχολογικό και δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος για σας τους ίδιους και τις οικογένειές σας.

Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να αγωνιζόμαστε μέχρι να υλοποιήσουμε, με την ενεργό συμπαράσταση όλου του κόσμου της εκπαίδευσης, το όραμα όλης της ελληνικής κοινωνίας για ένα Δημόσιο, Δωρεάν, μαζικό και Δημοκρατικό σχολείο, ποιοτικά αναβαθμισμένο, με ελεύθερη πρόσβαση στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς στόχος μας δεν είναι οι αποκλεισμοί αλλά η κατοχύρωση του καθολικού δικαιώματος στη γνώση, η ανάπτυξη των ικανοτήτων των μαθητών, ένα σχολείο που θα παρέχει σύγχρονη, κριτική και δημιουργική γνώση, που δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν οι γονείς για την μόρφωση των παιδιών τους.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ- ΣΙΩΡΟΠΟΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ




Total
0
Shares
Previous Article

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή - Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Next Article

Συνέντευξη τύπου του Υπουργού ΨΗΠΤΕ, Ν. Παππά, στην Καρδίτσα

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”