Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη κ. Β. Τσιάκου για τη νέα σχολική χρονιά

 

Μια νέα σχολική χρονιά με όνειρα και ελπίδες ξεκινάει σήμερα για τα παιδιά μας. Από νωρίς το πρωί οι δρόμοι και οι αυλές των σχολείων θα γεμίσουν από τις γνώριμες παιδικές φωνές. Φωνές γεμάτες ελπίδα, γεμάτες αισιοδοξία.

Είναι αυτή η νέα γενιά που μας γεμίζει και εμας με αισιοδοξία και με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για την πατρίδα μας.

Στηρίζουμε τα παιδιά μας σε αυτό το όμορφο, μαγικό και μοναδικό ταξίδί τους στον κόσμο της γνώσης και της μόρφωσης. Τους ευχόμαστε η σχολική χρονιά να είναι δημιουργική και να τους δώσει όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεται να αποκτήσουν στην μετέπειτα ζωή τους. Εμείς, μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, θα είμαστε δίπλα τους για να στηρίζουμε τα βήματα τους.

Όμως και για τους εκπαιδευτικούς μας η σημερινή μέρα σηματοδοτεί κάτι μοναδικό: Μια καινούργια αρχή στη επαγγελματική τους ζωή. Με παλαιούς και νέους μαθητές και μαθήτριες πορεύονται και αυτοί στο δύσκολο αλλά τόσο όμορφο κόσμο της σχολικής εκπαίδευσης.

Εύχομαι στα παιδιά μας, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή σχολική χρονιά, γεμάτη γνώση και δημιουργία, γεμάτη όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας!

Βασίλης Τσιάκος

Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχές για την νέα σχολική χρονιά

Next Article

Μήνυμα της Βουλευτού Χρ. Κατσαβριά Σιωροπούλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…