Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου για τους επιτυχόντες σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ

.

 Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ τους αποφοίτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που πέτυχαν τους στόχους τους και πλέον ονειρεύονται τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για τους επιτυχόντες ξεκινά σε λίγο μια καινούργια ζωή, συνήθως μακριά από την πόλη που μεγάλωσαν και από τις συνήθειες που έως τώρα είχαν. Πρόκειται για ένα νέο ελπιδοφόρο και συνάμα όμορφο ξεκίνημα, καθώς στα φοιτητικά τους χρόνια θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και εφόδια για την υπόλοιπη ζωή τους. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους επιτυχόντες όσο και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που μόχθησαν μαζί τους για να φέρουν αίσιο αποτέλεσμα.

Επίσης θα πρέπει να εξάρω το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών λειτουργών της Καρδίτσας, που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κρατούν την περιοχή μας πολύ ψηλά στη λίστα επιτυχιών για την είσοδο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.  Όμως και όσοι σε αυτή τη φάση δεν πέτυχαν τον αρχικό τους  στόχο δεν θα πρέπει να απογοητευτούν.

Έχουν μπροστά τους πολλές δυνατότητες και νέες ευκαιρίες. Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες να έχουν μια παραγωγική και ευχάριστη φοιτητική ζωή.

Βασίλης Τσιάκος

Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Next Article

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Χορήγηση Υποτροφιών