Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Πριν δύο ημέρες, η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού ήταν να συνεχίσουν τη διακυβέρνηση της χώρας οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Κάθε εντολή που δίνεται δημοκρατικά, από τον κυρίαρχο λαό, είναι απαράβατη και σεβαστή απ’ όλους.

Εύχομαι, εκτός από δημοκρατική, η απόφαση του λαού να αποδειχθεί και σοφή και οι Τσίπρας- Καμμένος, στη νέα τους συγκυβέρνηση, να παράξουν καλό έργο και να πετύχουν, προς όφελος της πατρίδας και των πολιτών.

Ζήτησαν εντολή τον Ιανουάριο, για να σκίσουν το μνημόνιο, ο λαός τους της έδωσε, την αγνόησαν και έπραξαν το αντίθετο. Έκαναν δημοψήφισμα και ο λαός τους είπε «όχι» στα μέτρα. Το «όχι», το ερμήνευσαν ως «ναι» και έφεραν σκληρότερα μέτρα.

Τώρα, ζήτησαν την εκ δια μέτρου αντίθετη εντολή, απ’ ότι τον Ιανουάριο. Για να απομακρύνουν τους συντρόφους τους που αντιδρούσαν, στο βάναυσο μνημόνιο που έφεραν και να μπορέσουν να το εφαρμόσουν απερίσπαστοι και ανεμπόδιστοι. Ο λαός, για τρίτη φορά τους εμπιστεύτηκε. Ελπίζω, οι Τσίπρας- Καμμένος, αυτή τη φορά, να καταλάβουν ότι η χώρα και οι πολίτες, βρίσκονται στο σημείο «μηδέν» και να κυβερνήσουν με σοβαρότητα και ευθύνη.

Η Νέα Δημοκρατία, έδωσε τη μάχη των εκλογών με σεβασμό στις αρχές της, ήθος και αξιοπρέπεια. Απέδειξε ότι είναι ένας ισχυρός και ζωντανός πολιτικός οργανισμός, πυλώνας της δημοκρατίας και εγγύηση για τη σταθερότητα και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ενωτικός και δυναμικός, δίνοντας παράλληλα μαθήματα πολιτικού πολιτισμού. Συσπείρωσε, σε πολύ λίγο χρόνο, την παράταξη και τους νεοδημοκράτες. Ανέλαβε την ηγεσία της Ν.Δ. σε μια δύσκολη συγκυρία, χωρίς να λάβει υπόψη του καμία άλλη παράμετρο, παρά μόνο το όφελος του κόμματος και της Ελλάδας, ακολουθώντας τη στάση ευθύνης και προσφοράς όπως σε όλη του την πολιτική πορεία.

Κυρίαρχο ρόλο όμως έπαιξαν τα στελέχη μας – όλων των βαθμίδων- που για μια φορά ακόμη, έδειξαν πίστη και αυταπάρνηση και έδωσαν τη δική τους μάχη σ’ αυτή την εξπρές προεκλογική περίοδο.
Θα ‘θελα να τους ευχαριστήσω όλους , όπως να ευχαριστήσω και τον κάθε ανώνυμο ψηφοφόρο της Νέας Δημοκρατίας, που με θέρμη και εμπιστοσύνη, στήριξε την παράταξή μας.

Κάποιοι ήθελαν, η Νέα Δημοκρατία να διαλυθεί. Και διαμήνυαν, ότι θα μας τελειώσουν. Η Νέα Δημοκρατία, όμως, ούτε διαλύεται, ούτε τελειώνει. Αντιθέτως, είναι ενωμένη, συσπειρωμένη, ειλικρινής και μάχιμη.
Θα παραμείνει ισχυρή και υπεύθυνη, γιατί αυτή θα διαχειριστεί το μέλλον της πατρίδας μας.




Total
0
Shares
Previous Article

Μήνυμα του κ. Κώστα Πάσχου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Next Article

Εκδήλωση παρουσίασης προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

Related Posts

Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους των χωριών που έχουν πληγεί ολοκληρωτικά
Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους των χωριών που έχουν πληγεί ολοκληρωτικά ζήτησε με ερώτηση του προς τον υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός

ο αντίκτυπος αυτής της καταστροφής έχει επηρεάσει την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου