Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα Κωνσταντίνου Τσιάρα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

 

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι από καρδιάς σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους, μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Προσμένουμε  και αυτή την χρονιά, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του νομού μας, από την τοπική αυτοδιοίκηση, τις τοπικές Δ/νσεις εκπαίδευσης αλλά και από την επίσημη Κεντρική Πολιτεία να σταθούν αρωγοί στην εκπαιδευτική μας κοινότητα. Περιμένουμε να  διευκολύνουν με όσες δυνάμεις διαθέτουν το  δύσκολο και απαιτητικό εκπαιδευτικό έργο, με την έγκαιρη αποκατάσταση και συμπλήρωση της υλικοτεχνικής υποδομής αλλά και την ενίσχυση των σχολείων ολόκληρης της περιφέρειας με το αναγκαίο έμψυχο προσωπικό.

Η εκπαίδευση αποτελεί, διαχρονικά, τη σημαντικότερη επένδυση κάθε σύγχρονης Πολιτείας. Και παρά τις ελλείψεις, το ελληνικό σχολείο συνεχίζει να αποτελεί το φυσικό εργαστήρι μέσα στο οποίο αναπαράγεται η γνώση και η δημιουργική, κριτική σκέψη. Παραμένει το υγιές φυτώριο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία για να επωάσει ξανά στις νεότερες γενιές το αίσθημα της αισιοδοξίας και να εδραιώσει και πάλι την κοινή πεποίθηση πως σαν κοινωνία αξίζουμε περισσότερα και αξίζουμε καλύτερα.

Καλή Αρχή!




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Σπ. Λάππας πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης

Next Article

Ανακοίνωση του Τμήματος Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…