Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στο Παλαιομονάστηρο

 

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στο Παλαιομονάστηρο, Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Χρυσοστόμου, συνεπικουρούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πύλης Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Κατσαρό και Ιερείς της περιοχής Πύλης παρουσία πλήθος πιστών.

Ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας των Αγίων Αποστόλων η πομπή της οποίας κατευθύνθηκε από την Εκκλησία στο κέντρο του Χωριού, όπου σύντομο τελετουργικό όπου οι έψαλλαν το τροπάριο των Αγίων Αποστόλων.

Στην συνέχεια έγινε η Αρτοκλασία στον αύλιο χώρο Αρτοκλασία μετά Θείου Κηρύγματος.

Επίσης η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια. Τέλος τα χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.

Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου κ. Θωμάς Μπουντζιώλης, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, Παιδείας κ. Σωτήριος Αγγέλης, εκπρόσωποι του Δήμου Πύλης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παύλος Μπόμπορας, κ. Γεώργιος Παλλαντζάς, ο Π.Σ. κ. Απόστολος Κολίτσας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Νικόλαος Παλλαντζάς και ο πρώην Βουλευτής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

 

agioi apostoloi

agioi apostoloi 2

agioi apostoloi 3

agioi apostoloi 5

agioi apostoloi 6




Total
0
Shares
Previous Article

Γέφυρες φιλίας ανάμεσα σε Ελλάδα - Γερμανία

Next Article

Αθώωση του Συμβουλίου της Π.Ε. Καρδίτσας